Dnes jsem vyjížděl z pozemku... jako vždy vyjedu z brány, nechám běžet motor a zatáhnu ruční brzdu... Následně rána a z ruční brzdy se asi utrhly lanovody a ruční brzda byla volná... Jelikož jsem musel jet, tak jsem vyzkoušel, jestli auto jede a vyjel... Přibližně po 4 kilometrech jsem ale musel zastavit, jelikož se mi zablokovaly všechny 4 kola, tak že nejde již odjet a brzdový pedál je tvrdý, jako při výměně brd a odvzdušňování. Mohl by mi někdo zkusit vysvětlit, co se to vlastně stalo? díky
7.34, 27. 8. 2016, odpovědětOdtrhnute lana - klasika. Zhnije bowdenove lano aj ked je poplastovane. Vacsinou v tom ohybe kusok pred koncom. Ak je tam dost hrdze, odtrnuty kus ostane zaseknuty v natiahnutej polohe a aj piestik v brzdici ostava zatiahnuty. Teda ten kusok si siel s pridretymi piestikmi a cele sa to prehrialo. Ale preco aj predne, to tazko povedat. Ako si prisiel na to, ze brzdia aj predne ? To by si musel najprv zdvihnut.
18.05, 27. 8. 2016, odpovědětPo zastaveni jsem sahal po discich a byly horke vsechny ctyri a klasickej smradek a praskani taktez...
21.12, 27. 8. 2016, odpovědětvymena ( rovnake pre vsetky motorizacie ) : www.alfaworkshop.co.uk/alfa_147_156_gt_handbrake_cable_replacement.shtml
18.07, 27. 8. 2016, odpovědět