Koupil jsem si radio s DVD a zda se mi ze je ponekud dlouhe. Tedy co se hloubky tyce... Uz s montazi predchoziho jsem mel problem . Byl to Pioneer a musel jsem ho tam doslova naslapat. Zajimalo by me jestli se da ten prostor zvetsit a nebo co konkretne tomu brani, protoze jesli ne tak mam asi smulu....
0.38, 17. 8. 2007, odpovědětMěl jsem stejný problém s Blaupunktem. Mrkni na stránky výrobce a sežeň si ISO redukci. Na Blaupunkta mě to stálo kolem 15 Euro. Hlavně pokud ho tam našlapeš, tak si zkus přehodit na klimě vzduch jestli Ti fouká na přední okno a pak zpět. Dlouhé rádio zablokuje klapku v topení..
13.53, 17. 8. 2007, odpovědětmrkni na mou reakci 'DVD'na technice tam to popisuju ..dá se ten prostor jednoduše zvětšit.
19.36, 18. 8. 2007, odpovědětzdravim, koupil jsem si radio pioneer a mam problem ten, ze nevim jaky je z toho sileneho svazku dratku ten co bych mel spojit na repro, na napajeni, atd... pak tam je dalsi konektor, ktery ma nekolik direk(pinu) a vypada jako "vetsi konektor usb"...prosim o radu bo jestli nemate nekdo popis...diky!!!
22.00, 15. 12. 2007, odpovědětmontoval už někdo dvd?je moc dlouhe nemužu ho tam dostat da se nějak ten prostor zvětšit?
16.34, 22. 12. 2007, odpovědět