zdravim, bonbonik riesim mozno niekto ma rovnaku skusenost: nejdu stierace nejdu tri kolecka nad zapalovacom nejde zapalovac nejde radio svetla svietia aj ked je kluc so zapalovania vonku. niekedy. vsetky poistky ok vratane ich kontaktov, rele vymenene, pri baterke hlavna kostra baterka a prevodovka o nosnik kontakty prebrusene. v com je problem ? zapalovac mi ukazuje pri vypnutom stave -0.5V teda prepolovanie na zem. radiovy vystup ukazuje 10V ked pootocim klucom padne to na cca 3V.
17.58, 10. 11. 2016, odpovědětVyhadz vsetky poistky spotrebicov (svetla, klima, kurenie,...), nechaj iba obsluzne veci okolo motora a nabijania. Potom to postupne po jednotlivych obvodoch zapajaj a zaroven meraj, kedy sa to prejavi. Vyzera to na prerazenu izolaciu v niektorom zvazku.
20.50, 10. 11. 2016, odpovědětdnes som to vyriesil. nebudem rozpisovat len napisem co treba urobit. pod airbagom spolujazdca su dve relatka hnede a cierne. to cierne relatko nema budenie, teda polopate na zastrckach tychto dvoch relatiek treba prepojit dva cierne kable medzi sebou, mostik... a uz to cele ozije. dalsia vec je ale co riesim je zadne brzdove svetla, spinac pod nohami ok, neviem. na jednom svetle je GND GND +, na druhom konektore GND + +, takze to vidim na zlomeny kabel alebo skrat v kablovom zvezku medzi skeletom a otvaranim kufra, ta harmonika... snad.
16.18, 11. 11. 2016, odpovědět