Zdravím všechny milovníky alfy romeo. Pokud někdo zháníte OPRAVDOVÝ servis na váš vůz a jste ze zlína,mohu vřele doporučit POUWER CAR na ulici Jateční.Adresu najdete na jejich stránkách.Nepíšu to tu jen tak abych udělal někomu reklamu,ale proto,že mám se servisem hodně dobré zkušenosti.Hlavně co se týče náprav(rozpoznání klapající části,mám s některýma hodně blbé zkušenosti) dobrá diagnoza a případná oprava.Měl jsem auto u pána který dělal několik let ve W (udajně dobrý mechanik) mi určil diagnozu-klepalo neco hodně na nápravě- předek. Mechoš po pul hodinove projižce mi řekl,že je to řízení,které bude stát tak 15.000kč. Autoservis POWER CAR -Miroslav Drmla po 15min prohlídce odhalil pouze špatnou KOST na stabilizátoru ,která stoji i kdyby 1.000kč.A další dva lidi měnily horní ramena po 1 roku ,ale ani 1 nedošel na to že je to taková prkotina.Stálo mě to spoustu peněz tahle sranda,ale konečně jsem našel servis jak má BÝT! Opravuje i AUTOELEKTRIKU!!Mějte se a pokud nebudete vědět, co s vaší ALFIČKOU je,skuste tenhle servis ve ZLÍně.
21.58, 16. 1. 2017, odpovědětmam tu jednu alfu 156 2,4 jtd ,kdyby jste něco potřebovali tak stačí napsat cvokpatrik@seznam.cz ,a jsem taky ze zlina
20.04, 16. 2. 2017, odpovědětDobrý den. Potřeboval bych udělat diagnostiku na lancia lybra 2.4jtd 103kw. Potřebuji vymazat kontrolku airbagu a svítí mi abs. Nejlíp by to bylo zítra. Děkuji
18.30, 18. 3. 2020, odpovědětExpanzní nádoba alfa 156 2.5 lt
9.40, 22. 12. 2022, odpovědět