Zdovhina my moja alfa zacalo my to robit prednedavnom a kolisaju otacky 800-950 co to moze robit niekedy pri starte ma len 400 otacik a zdochne a citi len na 3 krat a niekedy ked idem po ceste tak zatlacim spojku a zdochne niekedy pri starte zacne klepat s celim autom jak keby nesjel jeden valec mam 156 2.4 jtd 100k r.v 99 poradte ny prosim cistil som uz aj vahu vzducu aj vstreki a aj kontakty na vahe aj na vstrekoch ale ribi to stale cital som niekde ze to moze bit aj snimac na hriadeli poradte ny ci to moze bit
11.48, 13. 7. 2017, odpovědětNaftovy filter, slaby tlak cerpadla, snimac tlaku, snimac na kluke, .... to moze byt milion veci.
11.58, 13. 7. 2017, odpovědětTy si nejaky dysortografik? Neda sa to po tebe citat... Snimac tlaku je zakruteny na boku vstrekovacej listy. Dalsia klasicka moznost je DRV ventil, resp. regulator tlaku. Ten je zasa zboku na cerpadle (podobna lokacia ako na foto - hascomp.cz/test/drv.jpg).
23.58, 13. 7. 2017, odpovědětDakujem preto sa to nedalo citat lebo som to pisal cez taki hlup. Dot.telefon co mal taku malu klavesnicu a dik za info. Pozrem to a dneska mi to zase robila ked som zastavil na kopci a stala tak pol hodinky a zas to klepanie motora jak keby nesjel jeden valec jaj boze tolko veci tam je
14.25, 14. 7. 2017, odpovědětak skape len ked je teply motor je to snimac kluky, ak motor klepe a nejde na vsetky valce je to jedna s trysiek, treba urobit prepadovy test. najdes na youtube
22.03, 14. 7. 2017, odpovědětAle to len robi ked je teplo vonka jak keby jeden valec nesiel ale ked tak postoji hodinku tak normalne nakopne ale ked zastavim na parkov. A stoji 10 min a nastartujem tak zacne to robit musim ho nazhavit asi na treti krat a startne ale pri nastartovani musim kusok stlacit plyn a tak sa rozbehne normalne
21.57, 19. 7. 2017, odpovědět