Dobry den chcem sa opitat co moze byt chyba mam alfa romeo 156 jtd toci mi motor ono aj chce nastartovat ale nijak to nejde neviem preco rozvody boli menene nanom vitiahol som hadicku co priamo tha do motoru dizel skusal som to naprazno tahalo do motora tak ze neviem co je problem nechce mi nastartovat viem te mi pomoc dakujem
8.47, 14. 4. 2018, odpovědětKedy to prestalo ist ?
18.41, 14. 4. 2018, odpovědětVymenili sa rozvody filtre šlo sa na skúšobnú jazdu auto prešlo asi 5km Zdochliakk a už nejde diagnostika nič neukazuje vymenil som snímač na cerpadle snímač vačky a snímač kluky
8.36, 15. 4. 2018, odpovědětvymen auto
14.29, 16. 4. 2018, odpovědětLen to zhaslo alebo nieco aj zarachotilo ? Remen ste menili len tak od oka alebo poriadne s pripravkami ? Napinak bol nastaveny dobre ? Konektory ste nejake rozpajali ? Zbytocne menis snimace, ktorym sa vymenou remena predsa nic nemoze stat, a predtym s nimi ani nebol problem.
10.52, 15. 4. 2018, odpovědětTak ako Už si naštartoval? U mňa to bola rj motora. Kontroloval som cidla, čerpadlo, rozvody, kablovanie na motore. A nič. Tak som vybral riadiacku a otvoril ju bol strelený jeden výkonový tranzistory ktorý ovláda vstrekovace
21.38, 7. 6. 2018, odpovědět