Zdravím Vás všetkých.Mám A.Romeo 156 SW r.v 2004.Problem je v tom,že pri zapnuti spinača mi vyhrieva iba sklo na kufry,ale spätne zrkadla nie.Niekde som počul,že rele by sa malo nachádzať pri poistkách pod volantom.Vedel by niekto poradiť.´Dakujem.
11.24, 10. 11. 2020, odpovědětknigaproavto.ru/shemy/en/alfa-romeo/156/272-alfa-romeo-156-fuse-box-diagram.html
19.51, 16. 11. 2020, odpovědětheb..dakujem za ochotu.30 poistka vyhrievania je ok.Znamy mi poradil,že rele bude za kastlikom.Dnes som ho rozobral..okrem rele hmloviek tam ine rele nieje.Aspon moja mot.verzia.Ak existuje rele vyhrievania spätnych zrkadiel a zadneho skla tak neviem kde ho hľadať.Chyba môže byť v samotnych späťakoch..Premeram a uvidim.
18.10, 17. 11. 2020, odpovědětKed zapinas ohrev zadneho okna, tak to rele tam v palubovke bude niekde zasite a pocut ho cvakat. Lahko ho najdes. Duha vec je, ci zrkadielka nemaju vypalene spiraly. Tak, ci tak su dost slabe a plno ludi ani nevie, ze im nefunguju. Ich maly odpor jednoducho odmerias ohmetrom na konektore v zrkadlo (zhodis dole - 3 skrutky zospodu). Tretia vec je velky prechodovy odpor v konektore stlpik => dvere, pripadne zlomeny kablik v chranicke. Raz za cas treba ten bajonet rozobrat, prestriekat kontoxom a poprihybat piny. Kvoli tomu aj prestavaju hrat repraky alebo blbnu okna a central. Ak chces schemy, rozpisy rele a inych blbosti, nainstaluj si eLearn. Je tam vsetko aj na 2004-ku. Nachuja sa v tom sice orientuje, ale da sa k tomu preklikat. Dobre je naucit sa v nom robit.
9.41, 20. 11. 2020, odpovědětPri zapnuti ohrevu mi cvakne v mieste kde su poistky pod volantom.V každom prípade ďakujem za rady.
18.48, 27. 11. 2020, odpovědět