chcel by som pomoct neviem preco ale lbne mi niekedy predne okna nejdu mi otvori alebo zavret proste ako keby zamrzli a tist central niekedy nejde.aj dnes a mi stalo necheli mi ist okna hore tak som poriadne pobuchal po dverach soferovych a zrazu isli.neviem neviem ci je to nejaky kontakt lebo som to mal rozobrate a vsetk oukazovalo ok poradte ak mate skusenosti
20.39, 19. 8. 2007, odpovědětto som este ja a este som zabuol ked mam ten problem a vytiahnem klucik zo spinacky tak tam kde mam poistky nieco tuka a keby hodiny ale neviem co to robi ked odpojim ten konektor co je medz dverami tak to prestane ale ako ho zapmnem zacne to znova poradte plss dakujem
20.42, 19. 8. 2007, odpovědětTak tukat tam moze jedine rele, tak si pozri, ktore to je a vymen ho...
8.02, 20. 8. 2007, odpovědětmě na každý 156, byly v předních dveřích konektory, před týdnem jsem se nasral, kuchnul to, odstřihl konektory a spájel to natvrho. předtím mi blbly repráky okna a jednou se mi auto samo zamklo s klíčkem uvnitř, ve švýcarech na dovče, motor běžel a zamklo se...byli jsme vně auta...fakt super
9.03, 20. 8. 2007, odpovědětTaké jsem zkoumal proč mi při zavírání škrčí repráky. Mysle jsem si že je problém v konektorech u repráků. Nakonec jsem přišel na to, že u pantu všech dveři nejsou kable protažené, ale spojené s vnitřníma kablama konektory se kterýmy jsem zahejbal a problém jsem aspoň zatím vyřešil. Budu se muset na to mrknout pořádně , ale namám ponětí jak ty konektory rozdělat. Určitě by pomohlo je nastřikat speciálním olejem na plošné spoje.
20.50, 20. 8. 2007, odpovědět