Zdravim. Tak jsem vydelal nejakej peniz a chystam se nejak ozvucit si Alfonze:-)))!! Jenom do toho moc nedelam a nechce se mi to studovat, proto zadam radu. Jaky mate ve svych 156kach repro?? Mam zaklad, radio + changer. Chtel bych urcite dovy repro do vsech dveri, pak nejakej subwoofer, popr. zesik. Jenom nevim, jestli mam kupovat tubu a dat ji do kufru (zda se mi to jako blbej napad) a nebo nejaky repro a zkusit to do zadniho plata... mozna to je stupidni dotaz, ale kdyz nevim, zeptam se:-)))). diky a cuoare sportivo pánové!!
23.08, 19. 8. 2007, odpovědětpre ispiraciu: http://www.clarion.sk/showroom.html
23.39, 19. 8. 2007, odpovědětale myslim ze do prednych dveri sada stredobas+vyska a do zadnych poriadne 3 pasmove koaxialy uplne stacia, pre normalne pocuvanie. Pre narocnejsich zosilovac a do plata ovaly + woofer do stredu. Tubu by som nedoporucoval
23.40, 19. 8. 2007, odpovědětTakhle: basy dela subwoofer. Mam na mysli basy, ktere si uzijes naplno. Zalezi na Tebe co preferujes, ja ozvuceni jsem zacal sw-em a tesim se na kazdou jizdu s awtem ;-) samozrejme kvalitni repraky jsou zakladem dobre hudby, stejne jak i radio (Alpine, Clarion, Pioneer)
14.40, 20. 8. 2007, odpovědětked uz sme u toho aku znacku repro preferujete? vaham medzi Clarion a Hertz. Hertzy su jasna jednicka, ale zasa ta cena
23.33, 20. 8. 2007, odpovědětmichal5454 - blaupunk velocity komponentní
1.43, 21. 8. 2007, odpovědětAk sa môžem pridať do debaty, tak Blaupunkty a Sony majú pre bežného užívateľa veľmi prijateľný zvuk. Ale všetci odborníci sa zhodujú, že je príliš podfarbený, s špičkou sú Kenwood, Magnat, Bose. Bose robí originál audio pre Alfu, subwoofer + zosík do pláta. Ja ho tam mám, nezavadzia a hrá to fakt bezkonkurenčne.
8.19, 21. 8. 2007, odpovědětja ako bezny uzivatel idem kupit Clariony, rovnaka cena ako Sony a myslim ze lepsia kvalita, dopredu komponentove a dozadu do dveri 3pasmove koaxialy
8.30, 21. 8. 2007, odpovědět