Ahojte ak by mi niekto vedel poradit klepe mi celá predná náprava pri prejazde nerovnostiami mám alfu 156 q4 myslím že to budu asi silent bloky. Ak niekto vie ze kolko tych silent blokov tam je a kde ich zohnám bol by som za to velmi vdačný a či je možne ich vymenit aj doma v garaži v jame
10.01, 17. 10. 2023, odpovědětNajlepsie kupit kompletnu sadu ramien a vsetko to vymenit na jeden sup. Lepsie ako sa drbat s lisovanim silentblokov a vysledok moze byt vseliaky. Doma na jame bezproblemov, len treba vyhodit vyfuk a spustit napravnicu. Idealne celu napravnicu vybrat a preskladat to mimo auta............www.google.sk/search?q=alfa+156+q4+sada+ramien&tbm=isch&ved=2ahUKEwizqZylov2BAxVMzQIHHbxQBroQ2-cCegQIABAA&oq=alfa+156+q4+sada+ramien&gs_lcp=CgNpbWcQAzoECAAQHjoGCAAQCBAeOgcIABAYEIAEUIQGWNAdYIsgaABwAHgAgAG5AogB1h-SAQcwLjcuOS4ymAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWfAAQE&sclient=img&ei=zpYuZbOKOcyai-gPvKGZ0As&bih=937&biw=1920
16.18, 17. 10. 2023, odpovědětVsetky navody mas na YTB, nemal by si mat problem to vymenit.
16.19, 17. 10. 2023, odpovědětKed ti klepe len pri prejazde nerovnostou mozut to but len tie dve gumy co zvieraju stabilizatorovu tyc ..mne tiez daco klepe pri pridadni ale napravi su ok mam vytrepane lozisko a asi aj klb..ale to uz je v pohode myslim moj autiak ma uz cez 400k + raz sa menilo lozisko aj klb za tu dobu uz
9.30, 22. 10. 2023, odpovědět