Tak a je to tady.Rozsvítila se mi kontrolka vstřikování a nechce mrcha zhasnout.Nevybavuje se mi už v jaké situaci k tomu došlo,ale auto jede,startuje,drží volnoběh,ale zdá se mi línější.Je to 2,0 benzín 2001.Tady jsem okolo toho našel kde co,ale žádná konkrétní odpověď.Co všechno může způsobit rozsvícení kontrolky vstřikování u benzínu?Kontrolka sama zhasne po odstranění závady a nebo se musí provést reset ŘJ?Dá se s tím nějaký čas do odstranění závady jezdit aniž bych se musel bát o motor?
19.08, 21. 8. 2007, odpovědětOdkud jsi? To je tezky takhle rict, ale po odstraneni zavady muze sama zhasnout.
21.54, 21. 8. 2007, odpovědětMarik-Jsem z Prahy.Mám na zítra domluvenou diagnostiku,tak doufám,že to vyřešíme a nebo že se alespoň ukáže,čím by to mohlo být.V příručce jsou jen obvyklý kecy typu zajeďte do autorizovaného servisu,ale nikde zmínka o tom co by to mohlo způsobovat a jestli není nebezpečné s tím jezdit.Napadly mě lambdy,váha vzduchu,přepálená pojistka,benzínový čerpadlo a nevím co ještě.Hlavně mi jde o to jestli se nemůže nic stát s motorem,potřebuju s tim ujet ještě minimálně 200km.Vlastně ani nevím jestli je to kontrolka vstřikování.Má jiný symbol od té co je v příručce,ale je na stejném místě na otáčkoměru a svítí žlutě.Máte taky někdo takovouhle kontrolku a nebo je to jen jiné značení pro vstřikování?Jinak se všechny kontrolky příručkou shodují.Můžete vidět tady .http://strawberry156.rajce.idnes.cz/Moje_AR/
23.12, 21. 8. 2007, odpovědětNa to, jak jsi tu dlouho, bys mohl vědět, že na kontrolku je napojedno tisíc a jedno čidlo. Diagnostikuj.
23.13, 21. 8. 2007, odpovědětDohodni se se Štěpánem, když jseš z Prahy.
23.14, 21. 8. 2007, odpovědětUž je to dohodnuto))Hlavně mi jde o to,jestli to není motoru nebezpečný,potřebuju s tím ještě jezdit do večera.
23.16, 21. 8. 2007, odpovědětporadiil by mi někdo svítí mi vstřikování, když nastrtuju tak musim prošlapávat než trochu motor rozpovídam a při stání na volnoběh se drží, sice chvílema kucká ale drží, ale dyž bych se chtěl rozjec tak mam co děla ale nakonec jede a když už je trochu v otáčkách a jedu spíš rovnou vozovkóu tak až na kontrolku vstřiku vypadá jízda ok...jen co podřdim před zatáčkou chípne:-( nevíte někdo od oka co s tim ?
19.55, 30. 8. 2007, odpovědětmě ta mrcha čas od času začne taky svítit ale déle jak 2 dny nikdy pak zhasne . asi se mi to auto opravuje samo ;o)))
16.50, 6. 9. 2007, odpovědětJak říká Kejml, kontrolka kotroluje dost věcí, mě třeba teď svítí při slabé baterii, ukazuje mi i špatnou kostru na hlavním kostřícím kabelu u baterie. Tohle jsou závady o kterých bezpečně vím a vím taky, že tyto závady signalizuje právě tato kontrolka. Jednoduché zjištění při výměně baterie za jinou, provizorní kostra. Chlapi stačí jen zabrouzdat po forech o těchto autech, už se toho psalo mraky. Jen ta lenost co?!
18.08, 6. 9. 2007, odpovědět