ahoj :-) nemáte už někdo na autě ten set od supersportu za 8500kč na autě?? nevim jestli koupit.díky y.-)
19.16, 21. 8. 2007, odpovědětJa som to objednal minuly tyzden,po dlhom vahani,a s tym vedomim ze to asi nedojde. Hned na druhy den mi volal chlapik z Cartechgroupu,ze eviduju objednavku,a ze tento piatok by to mohlo dojst. A ze mi kazdopadne daju vediet telefonicky. Na otazku preco maju na nete taku povest ze tovar nevedia dodat,povedal ze zo zaciatku mali s alfackymi sadami problemy. Ked sa nieco udeje,hned to sem napisem,nech su mudrejsi aj ini.
14.21, 22. 8. 2007, odpověděttak nevim jestli je to jen sen... :-) teď jsem tam volal a měli ho přímo na sklaďe,tak mi ho prej zejtra pošlou.chlápek řikal,že byl problém v německu,že ty podvozky asi 5 měsíců nebyly,tak uvidim :-)
15.20, 22. 8. 2007, odpovědětTak to je sila,idem tam volat...
16.02, 22. 8. 2007, odpovědětTak som tam volal,prave predali posledny kus na sedan,vraj na 1.8 benzin.Dnes im islo auto do nemecka,vracaju sa zajtra vecer,maju volat. Nerobim si ale nadeje,ked to este nikomu nevyslo...Naozaj nevedia co maju v nemecku skladom,co im poslu,preto to je take na nahodu,co uz.
20.21, 22. 8. 2007, odpovědětno ten poslední na 1.8 bych měl bejt asi já teda...to jsem sám zvědavej jestli to dorazí :-)
20.33, 22. 8. 2007, odpovědětten podvozek fakt dorazil,v týdnu nechám namontovat a dám vědět jaké je svezení :-)
12.09, 24. 8. 2007, odpovědětTak mne vcera volali,ze podvozok dosiel,co mi normalne vycarilo usmev na ksichte:)). Ma to poslat v pondelok na slovensko,v stredu to vraj mam mat,montovat idem hned,tiez potom poreferujem co a jak,zatial zdar,a ziadne zle slova na cartechgroup:)))
12.56, 25. 8. 2007, odpovědětTak sada z Cartechgroupu je doma,prisla dnes rano. Cena zasielky na Slovensko je 550czk,takze dokopy 9050 czk. Ked to namontujem napisem ako sa to chova,som strasne zvedavy...
11.25, 30. 8. 2007, odpověděttak podvozek je tam :-) vypadá to pěkně a svezení je srovnatelný s orig.tlumičema bych řekl :-)
16.06, 31. 8. 2007, odpovědětJako origo (tj. ne tak měkký), nebo jako SportPackový BILSTEIN (kapku tvrdší) ?
23.02, 31. 8. 2007, odpovědětzdarec, ja mam na 147 sroubovaci Supersport, a super ;-) drzi jak pribitej.....
19.00, 31. 8. 2007, odpovědětmyslim,jako origo co jsem tam měl...
9.50, 1. 9. 2007, odpovědětA mal si tam sportpaket,dobre pamatam? Ja som to vcera nahodil,vybrat predne von bol porod,ti co to robili vedia ako dobre sa vedia zazrat sruby do tych hlinikovych ramien...Predok mam nizsie ako som mal,zadok zas vyssie. Tvrdost je fakt zrovnatelna s origo,cakal som nieco tvrdsie. Akurat ten predok je strasne nizko,a pri hrboloch to strasne bucha,idem nazad na zdvihak...Ci to nie je len niektore rameno.
11.58, 2. 9. 2007, odpovědětne já tam měl obyč.tlumiče...no taky mi tam něco bouchá,ale to dělalo už před výměnou...čekal jsem,že na to přijdou..ramena jsem měnil komplet,tyčky stab. taky,tak nevim co by to ještě mohlo být?? a ten předek mi taky přijde docela nízko,ale nevadí :-)
18.19, 2. 9. 2007, odpovědětA este si to nike nechytil? Mne to ide skoro po zemi,kazdou vlnou na asfalte suchnem dekel pod motorom,takto sa neda existovat...nemozem chodit so strachom vsade 60km/h aby sa nieco nestalo,to povodne bolo v pohode...myslim normal sportpaket co je znizeny vraj o 25mm. Mne to prid eze ten supersport to pustil nizsie nie na 30,ale o dalsich 30mm...poradi niekto?
17.57, 3. 9. 2007, odpovědětTak nic,neporadi asi nikto. Kruta pravda o podvozku supersport je(aspon na mojej 156),ze ked som bol dnes s novymi tlmicmi na test,zadne maju 78%,co je normal,a predne 61%,ci je dost v prdeli na funglovky,tiez co som vyhodil mali 68...Predne pruziny su prilis makke,sadne to az tesne nad zem,a prepruzi to dost skoro. Neviem ci sa toto da reklamovat,ked ma niekto nejaky napad,budem rad ked napise...povodne som mal sportpaket,a bolo to tuhsie,lepsie.
21.22, 5. 9. 2007, odpovědětNěkde bude chyb, máš sadu pro svoji motorizaci, nebo něco jiného?
23.30, 5. 9. 2007, odpovědětAno,sada je na moj 2.0 TS sportwagon. Idem to ale este raz tie cisla preliezt...a chyba niekde bude,len neviem este kde...idem asi vecer na zdvihak,a este raz to prezriem,ale nic co by mohlo buchat som nenasiel. Mam v haji lave horne rameno,ale bucha aj prava strana,a tam vybite nieje nic,tak neviem.
15.17, 6. 9. 2007, odpovědětuž jsem ti psal na mail...no nevim jestli ten podvozek je i na verzi sportpacket?? a kontroloval si před montáží ty čísla pružin a tlumičů podle toho přiloženýho Tüv?? tak asi taky zkusim zajet na test tlumičů ať vim na čem sem :-)
15.10, 6. 9. 2007, odpovědětzkus taky změřit výšku auta..od země,přes střed kola k blatníku a dej vědět kolik to máš..dík :-)
15.20, 6. 9. 2007, odpovědětDik,mail som cital,len vcera som menil ramena tak som nestihal,iba som pomeral predok a mal som 62 cm,ty mas este o 1 cm nizsie. Napisem ti este mail,zatial po vymene ramien je to uplne ticho,a dal som do pruzin take podlozky ktore jich trochu pritvrdia,predok je vyssie asi o 1 cm,a je to tak prijemne tuhe,aj cez vlny,aj v zatackach,takze som vysmiaty,dufam ze mi ta radost vydrzi:))
10.48, 7. 9. 2007, odpovědětto jarik: zdravim, mozes mi prosim ta poradit, mam podobny problem s predkom (tiez supersport) co su to za podlozky, daju sa niekde kupit alebo je to home-made ? Uz som zufaly...rozmyslam ze tam dam povodne pruziny aj tlmice.. .Diky
13.43, 4. 11. 2007, odpovědětSkus sa spytat v nejakej tuningovej predajni,nie je to podlozka pod pruzinu,je to podlozka medzi zavity pruziny,ktora vlastne jeden zavit vykrati,tym je tvrdsia. Odkial si? Inac je to len slaba pomoc,je to aj tak velmi makke,cize od toho necakaj zazraky.
20.02, 4. 11. 2007, odpovědětSom z TT.....takze lepsie spravim ked zozeniem tvrdsie pruziny, aky mas nazor na toto http://www.tuningshop.cz/Alfa-Romeo-4007/ tusim jedina firma co robi 30mm, len sa bojim aby to nebolo to iste.
7.57, 5. 11. 2007, odpovědětCau,pozeral som ten odkaz,tie pruziny nejak nepoznam,neviem co sa da od nich cakat. Je to dost neista cesta,kupis,namontujes,uvidis ze su makke,co dalej? 4000czk v prdeli,a smutok. Aky si mal povodne podvozok,klasika ci sportpaket? Ja idem dat nazad sportpaketove pruziny,pripadaju mi tvrde dost,tak akurat. Tlmice necham supersport. Ked chces aby bolo auto tvrde,kup si radsej HR,tie su tvrde urcite. Ja uz lacne veci nechcem,a ked ma to dozerie tak si kupim cely kit Weitec,alebo KW,dufam ze ta znacka ma uz nesklame. Nechce sa mi uz experimentovat,uz som sa s tym natrapil dost. Od toho ze dam povodne SP pruziny cakam dost vaznu zmenu,ale jedna mi chyba,tak to urobit zatial nemozem. Dam vediet,zatial zdar.
11.33, 5. 11. 2007, odpovědětTak KW /NOVITEC/ na své AR mám.Doporučuji.
15.21, 5. 11. 2007, odpovědětmal som klasiku, a ten predok sa mi zdal tvrdsi nez je teraz...asi zakupim Weitec je za dobru cenu akurat ze pruziny su zelene a vymienat zase predok aj zadok bude parada :)) cela sobota v .... , inak diky za rady ozaj origo bude asi na predaj ak sa to vsetko podari...tzn. predne a zadne tlmice a pruziny
20.41, 5. 11. 2007, odpovědětA ja Weitec komplet pruziny + tlumice,treti rok a max spokojenost...
17.07, 5. 11. 2007, odpovědětMrkni tady : http://www.sportovniautodoplnky.cz/weitec-sportovni-podvozek-ultra-gt-alfa-romeo-156/
21.09, 5. 11. 2007, odpovědětDik za odkaz,viem ze Weitec sa da kupit na roznych miestach za rozne peniaze,nasiel som ho aj na e-bay. Myslel som skor tvoj subjektivny pocit,ci je to tvrdsie ako to co si mal,pokial si mal sportpaket. Inac to znizenie 40mm je myslim tak akurat,viac uz urcite nie,nase cesty maju tiez velmi daleko k dokonalosti...
17.41, 6. 11. 2007, odpovědětjarik:poslal jsem mail s fotkama do cartechgroupu ohledně toho podvozku...volali mi zpátky a řikali,že němci ví o co jde...takže jim ho mam poslat a oni mi ho vymění..ptal jsem se kde je chyba,bud to nechtěj říct,nebo to nevědí,ale něco naznačil ohledně předních tlumičů...byl bych rád kdyby to vyměnili a nebylo to tak nízko,ale když jsem se zeptal jestli zaplatí i práci v servisu,tak řikal že né...přijde mi to trošku divný,protože to je jejich chyba,když uznaj reklamaci bez problémů...tak nevim co s tim,nechce se mi dávat zase 3000kč za výměnu tlumičů..protože vlastně to musí vyndat,dát tam starý a pak zase zpátky... :-/
21.05, 7. 11. 2007, odpovědětjao:ahoj,chtěj to komplet...
7.59, 8. 11. 2007, odpovědětTo som fakt zvedavy za co to chcu vymenit...mam taky nejaky divny pocit ze vedia ze predavaju nieco co nieje az take kvalitne,len nie kazdy sa ozve. A ten papier TUV je v tomto pripad len zdrap papiera,v skusobni by toto nemohlo prejst,je to takmer nepouzitelne. To Kovarna: bud rad ze tam na ten cas mozes dat stare,ja fakt nemam co...:))
10.40, 8. 11. 2007, odpovědětjarik:to jsem taky zvědavej,pořád přemýšlím,jestli to má vůbec cenu :-)) hlavně se mi nechce platit ta výměna tlumičů...musim to nějak vymyslet...nejradši bych si to udělal sám,ale nemam kde a asi by mi chybělo i nějaký nářadí :-)
11.27, 8. 11. 2007, odpovědětNo ci to ma cenu...ked si dal 3000 za vymenu tlmicov,povedzme ze ti to budu teraz robit dvakrat,cize 6000. Neviem ci ti to robil nejaky trochu znamy,ale mozno sa za dve vymeny dohodnes na 5. Za taku cenu novy podvozok nekupis,tento sa normalne "alfacky:))" pouzivat neda. Cize je to lepsia moznost. Som len zvedavy co chcu dat ako nahradu. Na ich stranke maju len Supersport a HR,a HR tam maju na vyber len Skoda a Audi myslim. Takze najdolezitejsi je typ nahrady. Keby som mal istotu ze mi poslu daco dobre,tak si svoju chvilu na zdvihaku necham,aj ked nerad. Ale ked dam 23000 sk za Weitec,ten supersport za 11000sk si mozem dat akurat do policky ako vystrahu. Ze som dal 34000 do tlmicov....
13.56, 8. 11. 2007, odpovědětAhoj.Nechce někdo pružiny H&Ρ z 2,4 JTD?
17.34, 8. 11. 2007, odpovědětLevně.
17.42, 8. 11. 2007, odpovědětH&R
17.43, 8. 11. 2007, odpovědětjarik:ja daval za jednu výměnu 1500 takže obě by mě přišli na 3000kč...to neni tak hrozný,ale právě nechci aby to bylo zbytečný...já jim tam znovu volal a ptal se,chtěl jsem vědět jestli byli měkký pružiny nebo jiný tlumiče nebo co prostě,ale nedostal jsem to z nich...tročku mě to rozčiluje...ještě asi počkam,jak to dopadne až tam dáš ty jiný pružiny...kdyby to bylo dobrý tak bych to udělal taky :-)
18.54, 8. 11. 2007, odpovědětJe to sedan.
20.17, 8. 11. 2007, odpovědětTakze...volal som dnes do cartechgroupu,s panom Horeckym,povedal mi ze nemci vedia ze bola nejaka zla seria pravdepodobne tlmicov na AR 156/147,a vedia to vymenit za nove sadu od supersportu,ktora uz tuto chybu vraj nema. Pytal sa ma s cim mam problem tak som mu spominal ze predok je prilis nizko a je velmi makky,povedal mi ze mu mam ten predok poslat,aj tlmice,aj pruziny,a poslu mi nove. Ale ze ked sa mi zda ze je zly aj zadok,mam to poslat cele.Zabudol som sa ale spytat ci sa nedaju vratit peniaze. A ze to urobia vymennym sposobom,cize staru sadu odnesu soferi do nemecka,a dostanu novu.Jeho odhad je ze sa to da vybavit zhruba do 3 tyzdnov...tolko hot news. Vie niekto nieco viac?
18.01, 9. 11. 2007, odpovědětPre tych co kupili vadnu seriu kitu supersport: Vcera mi dosli nove tlmice,gratis,po reklamacii,je to uplne ine ako predtym. Az by som povedal ze je to prilis tvrde. Znizenie zhruba tak ako slubovali o 30mm,tuhost velmi sportova:)). Menil som to len vcera,takze je to v stadiu testovania,este som jej nenalozil az tak. Ale je to o poznání lepší.
19.35, 12. 12. 2007, odpovědět