Ahoj, mám otázku, stáhli jsme u alfy okno a už nejde vytáhnout. Motorek furt cvaká, ale okno nejde dolu ani nahoru. Patrně vypadlo z té drážky. Nevíte někdo, jak na to? Musí se odmontovat celý dekl? Díky
13.54, 25. 8. 2007, odpovědětasi urcite to budete muset rozdelat,aby jsi zjistila v cem je zrada. ale nemusis z toho mit hruzu,neni to nijak slozity ani casove narocny. tusim ze jsou tam 3 srouby a pak uz je to jan nacvakany (jen pri sundavani opatrne na ty cvocky,rado to praska) ale rikam zadna veda to neni. takze hodne zdaru...
14.48, 25. 8. 2007, odpovědětjinak si tady v sekci "tlachani" muzes najit odkas REPRODUKTORY DO DVERI,je to kousek od vrchu a tam ma Strawberry156 paradni fotky jak demontovat calouneni.
14.57, 25. 8. 2007, odpovědětDíky, sundavalo se to fakt snadno, ale stejně jsme se nedostali k tomu oknu. Vypadá to, že vyskočilo z drážky, která to vysunuje. Netušíte jak se k tomu dostat? Když jsem volala do servisu, tak mi řekli, že to ani nemá cenu, abychom tam teď jezdili, že je tam stejně něco ulomenýho. Ale žádný kousky jsme nikde nenašli.... V čem to okno sedí? Budem muset sundavat i ten vnitřní rám dveří?
20.15, 25. 8. 2007, odpovědětmam stejny problem, okno vyjede jenom asi 2cm od vrchu a konec. jinak dolu/nahoru pohoda. taky se to chystam rozebrat, tak uvidim jak to dopadne
20.45, 25. 8. 2007, odpovědět