Zdravim, nemuzete mi prosim poradit, co se tak mohlo stat. Byl jsem v mycce a vecer jsem zjistil, ze mi nejdou potkavaci svetla. Pojistky u ridice jsem kontroloval a jsou ok. Je mozne, ze by odesli obe zarovky naraz ? Jak je vymenim, me se k nim nepodarilo dostat, nebo v cem by mohl byt problem ? diky za kazdou radu
11.11, 27. 8. 2007, odpovědětsviti kontrolka vadnych zarovek? pokud ano, proste praskly
11.56, 27. 8. 2007, odpovědětKontrolka svitila uz predtim, odesla mi jedna parkovaci zarovka, takze to zkusim povymenovat. Ale nevim jak se k tem zarovkam dostat :(
16.10, 27. 8. 2007, odpovědětKontrolka žárovek NEKONTROLUJE potkávačky! no normálně pravá strana jde lépe a na levé máš baterku, je tam míň místa.. Na světle zezadu máš dva kloboučky (velikostí do dlaně) je na nich napsáno kterým směrem otočit, tak otoč ten za kterým je potkávačka (obvykle to nejde)
18.48, 27. 8. 2007, odpovědětDekuji vsem za reakce, nejsem moc zrucny mechanik, ale nakonec jsem se k tomu odhodlal, protoze na sve Alfe bych mel umet vymenit alespon ty zarovky:))) Tak jsem zjistil, ze mi odesly obe potkavaci zarovky a jedna parkovacka. Ted uz je vse OK :)
14.35, 30. 8. 2007, odpovědětmam proble se světly možná něco podobného ale na jedničku mi svítí klasicky jen obrysové, na dvojku také jen obrys kontrolka svítí jako že 2 jsou zaplé(asi) a při pohybu na dálkové dopředu(na stálo) nejdou a při pohybu k sobě, jde jen levé, poradíte mi někdo prosím? žárovky se zdály být v poho,ale mám podezření na pačkovy přepínač, rozebíral ho někdo? za každou odpověď moc díky
17.24, 28. 8. 2007, odpovědět