Zdravím, tak ještě bych měl pro dnešek jeden dotaz, nevíte někdo jak se dá rozdělat klika zadních dveří??? Díky
13.26, 28. 8. 2007, odpovědětz vnutra dvery ako je ten trojuholnik cierny umely,tiez sa na to chystam lebo ju mam pokazenu a este nemam druhu doma
15.19, 28. 8. 2007, odpovědětzdar.musiš sundat ten kryt jak psal robino a možna i čalouněni.pod madlem kdyš zaviraš dveře zevnitř tak budou určite šroubky.pak pot střibrnou klikou a zespot calungu asi.ten varilator.nebo jak se to piše,to jsem nevědel.sory.vytahni si to ze střibrne,ale to ti neporadim jak.a vymněn si to až budeš dělat rozvody.
17.28, 28. 8. 2007, odpovědětčauky, to je v poho s tím variátorem, vždycky jsou nějaký investice a slevu si mi dal slušnou, jak sem jel od tebe tak jinak šlapala moc pěkně :-)
20.52, 28. 8. 2007, odpovědětčau tak sem ti to poslal.
16.16, 29. 8. 2007, odpovědětDík, už mám oznámení doma, zítra si ten techničák vyzvednu na poště a v pondělí přehlásím a zároveň odhlásím tu starou, pandžto si pro ňu příjde jeden borec, dá mi za ni 30tis. (bez kol - ty si nechám), fakt brečím :-)
19.32, 30. 8. 2007, odpovědětzdarec.pojistku si rikal ze mas.to si hodne klesl za 30...za 50 to zpravi, ne? a ma to celkem hodne levne.aspon ty kola,zrcatka mas vymenene atd.
23.29, 30. 8. 2007, odpovědětTak už sem poladil tu kliku, ale byl to teda porod, musel sem odstrojit komplet tapecírung, nejhorší bylo vydělat tu segrovku u té kličky od stahování okna, ale cca po 2h se to povedlo :-) Zrcátka už mám taky přehozený takže pohoda. Jinak techničák už mám doma a přepisovat to budu ve středu, a pojistku mám už od minulýho čtvrtka.
14.55, 1. 9. 2007, odpovědět