Nejako sa mi nedari zmerat hladina oleja, bola pod ryskou tak som dolial najprv dva deci a musel som autom ist, tak som to meral az o par dni ked auto stalo a na ryske uz nebolo vidiet hranu oleja na prvy raz. Ked ju znova vytiahnem tak je olej na celej zadnej strane a vpredu nic. Dolias som tam potom este asi pol litra a stav sa nezmenil. Na prvy raz je len na spodku a v zadu az na pruzine. Poradi niekto ako to zmerat? Auto ma tichy kludny chod, ziadne kontrolky nesvietia.
13.41, 28. 8. 2007, odpovědětNech auto stat na rovině,pokud jsi pravě přijel nech ho stat tak 5-10min a pak vytahni měrku utři a vrat zpět a pak vytáhni podívej se na ní musí být olej mezi max a min a přední straně měrky zadní strana tě nezajímá ulpívá na ní olej když měrku vytahuješ.
14.26, 28. 8. 2007, odpovědětHurdy to popsal přesně.. Mezi ryskama je cca 0,75l, a mezi koncem měrky a min je 1,5l. Na olej dávej pozor, spotřeba do 1l na 1000km se považuje za "normální".. Takže raději kontroluj častěji..
16.27, 28. 8. 2007, odpovědětNo prave ja tam olej na mierke nemam ani nahodou.A ked ju tam dam druhy raz je cela od oleja. Nechcem to preliat dat tam este pol litra mohlo by to byt uz prilis a netusim co by sa stalo. Ako to vyriesit? Keby bolo oleja malo ako by som to zistil?
10.37, 31. 8. 2007, odpovědětnajjednoduchsie bude ked vylejes vsetek olej von a nalejes novy, v tej chvili tam ma dost oleja a mozes si skontrolovat kolko ti to ho zere.
11.13, 31. 8. 2007, odpovědětZkus dát delší měrku...
11.21, 31. 8. 2007, odpovědět