mate niekto skusenosti s vymenou nasavania vzduchu za komplet sportovy kit - priame sanie? napr K&N alebo podobne
16.57, 28. 8. 2007, odpovědětPodla toho aku mas alfu, motor, rok?? Do kubatury 2.0 sa to vraj vobec neoplati, staci vlozka, napr. K&N...
20.16, 28. 8. 2007, odpovědětJa mam skusenost taku,ze to nepomohlo vobec,mal som priame sanie s filtrom Sprint,takze ziadny no name. Zmena k lepsiemu ziadna,skor naopak,namontoval som nazad povodne. Mam 2.0 TS,niekto tu davnejsie pisal ze zmena za priame sanie bez upravenia mapy v RJ je zbytocna,priklanam sa k tomu,podla svojej skusenosti.
20.24, 28. 8. 2007, odpovědětmam 1.9 JTD 77kw. prave som pocul ze pre diesle to ma trocha vacsi ucinok, tak neviem. necham si poradit
0.29, 29. 8. 2007, odpovědětJá mám přímé sání na 1.6,změnu výkonu rozhodně nečekej,chystám se to ještě lépe předělat,původně jsem jen chtěl zkusit jaké to s ním bude.Zdá se mi že se to krapítek zlepšilo v nižších otáčkách a motor lépe (nebo spíš rychleji) reaguje na plyn,při přeřazování.
12.47, 29. 8. 2007, odpovědětPro diesel(s turbem) je to naopak uplne zbytecne..... U benzinu nejake nepatrne zlepseni bude, ale musi to byt udelane poradne, aby to salo studeny vzduch z venku.
16.17, 29. 8. 2007, odpověděta viete preco to nemalo u vas ziadny ucinok?? lebo priame sanie potrebuje privod studeneho vzduchu,staci vyviest trubku z pod auta k filtru! na toto treba vzdy davat pozor,niekedy kvoli teplemu vzduchu to ma aj opacne ucinky ako tie co by sme cakali
9.57, 31. 3. 2008, odpovědětJa planujem urobit tiež športove sanie tak že mi bude tlačiť studený vzduch priamo z mriežky predneho náraznika takže to bude naporove tak som zvedavý ako to pôjde :)
19.29, 24. 9. 2011, odpovědětja som na svojej alfe vyhodil celé to plastové sanie a nahradil som ho al.potrubím od šk.klapky a filter mám vyvedený k hmlovke pri nej je mriežka a filter mi ofukuje chladný vzduch
14.53, 25. 9. 2011, odpovědětna mojej 1.6ke to ma len taky ucinok ze auto dostalo novy filter tak ide lachsie do otacok (ako pri dobrom,al lepsom filtri) ale zvuk je nadhrny, este to chcem dat nizsie miesto toho origo suda na filter co tam je, aby tahala studeny vzduch,teraz tam mam predelene hlinnikovim plechom.
20.16, 25. 9. 2011, odpovědětaj tak sa ti ta kurva zadre naco to riesis, kup JTD
20.48, 25. 9. 2011, odpověděttak to je názor jak sviňa ,gratulujem...
21.00, 25. 9. 2011, odpovědět