Zdravym.Premyslim o koupi 156 2,5 v6 a chci se zeptat na co si mam dat pozor pri koupi.Hodne lidi me od Alfy odrazuje , ze prej to je "srač" a at si radsi vyberuju neco jineho , ale ja nevym jak to teda je.Sice necekam ani jine odpovedi nez kladne , ale mohli byste mi aspon vysvetlit proc lide stale temto vozum neveri!Dekuji
22.07, 4. 9. 2007, odpovědětZávist?! Mám auto o kterém přemýšlíš, a za nic bych ho nevymenil. Liju do nej jen benzín a měním olej. O údržbě se bavit nebudu ta je samozřejmostí. Jen to chce skušenosti na tohle auto ... je to dravec, sice si trošku bere podle jízdy ale na silnici jsem v běžném provozu neotkal konkurenci, no vlastně jednou Imprezu STi 4x4
10.59, 5. 9. 2007, odpovědětA za kolik se da koupit slusna?
15.58, 5. 9. 2007, odpovědětnic jinýho si neber.........je to srdcová záležitost,ale to poznáš až ju budeš vlastnit.mám ju a nemůžu se od ní odloučit a konkurenty má opravdu málokde a nejlepší podle mě je když si ju necháš dovezt s německa
11.52, 6. 9. 2007, odpovědět"a nejlepší podle mě je když si ju necháš dovezt s německa" To je ale obrhovadina! Jak se asi vepř chová k makarónskýmu autu? Stejně jako k folcvágnu. Jezdí a čeká, až mu zapípá kontrolka, že má něco udělat. Obvykle to znamená signál k prodeji. Nejlepší je si auto před koupí pořádně prověřit. A u Alfy to platí dvojnásob. Trojnásob? No prostě hodně. Jebky jsou odkudkoli. I z Říše.
12.02, 6. 9. 2007, odpovědětNa co bych se mel zamerit pri koupi, ktere vady ma nejcasteji a tak.Kolik ten motor vydrzi pri pravidelne vymene oleje?
16.56, 6. 9. 2007, odpovědětTohle je úplně stejné u všech motorů a aut, když narazíš na dobrý motor a pak v tom pokračuješ ( výměna oleje a údržba) pak tě určitě přežije než budeš mít jiné auto. Pokud ti budou u kupovaneho auta vrzat ramena nereš to, V6 je těžká na předek o něco více než 2.0 a ty ramena jsou prostě slabost 156. Vyměníš je a máš klid, tohle závada pro ketrou bych si auto nekoupil. Mě vržou ramena doslova podle počasí a teploty). Motor má nádherný zvuk do kterého se zamiluješ! Jinak jsou ty rady před koupí všeobecné, žádné specifika myslím nejsou.
17.58, 6. 9. 2007, odpovědětOkolo 110 se da koupit uz nejaka pekna?
18.11, 6. 9. 2007, odpovědět