chtěl chtěl bych jsi pořídit alfičku 156 2,4 nebo 1,9 jtd ale všicni mě od toho odrazují prý když ma alfa najeto přes 100tis mužu očekávat už jen samé velké opravy poradí mi někdo jestli je to pravda a který motor radši volit jestli 1,9 nebo 2,4?????? děkuji
10.45, 5. 9. 2007, odpovědětNo neviem ale podla toho co som cital a podla mojich osobnych skusenostu (mam 156 1,9 JTD SW ) je diesel spolahlivy ja som nemal a ani nemam najmensie problemy menim pravidelne olej a to je vsetko a to mam najazdene 145 000 Km. Aj ked mam 85 Kw tak teraz by som osobne zobral ten 2,4 okrem kraaasneho zvuku to lepsie aj ide ale náklady na udrzbu su asi drahsie. Aj mna odradzali vselijaky "experti" ze budem stale v servise a podobne kraviny teraz jazdim 2. rok co ju mam a nic, menim len bezne veci ako olej, zadne brzdove dosticky a atd. Podla mna ti bude stacit ta 1,9 ktora ma aj super spotrebu
11.28, 5. 9. 2007, odpovědětdíky udělal jsi mi radost mam pasata B6 ale už jse mi to auto nelibí je spolehlivé supr jede ale je jich tu víc než skodovek a alfa vypadá skvěle
11.41, 5. 9. 2007, odpovědětBudes si musiet akurat zvyknut ze sa za tebou budu otacat nielen babenky ale aj ty co tvrdia ze Alfu nikdy ale to je ich problem. Stastnu ruku pri kupe
12.27, 5. 9. 2007, odpovědětPetrisko mas cisto cistu pravdu a super si to vystihol.
14.05, 5. 9. 2007, odpovědětChlapi je to čistá pravda.I ti rádoby experti teď říkají,jak suprově moje alfa vypadá,jak skvěle jezdí a hlavně že jich tady není jako ... na E55.Jsem spokojený na maximum.Teď jsem byl ve Švédsku 3000 km a jen jsem tankoval trošku v německu dráždil audiny.Tak šťastnou ruku při výběru.
18.16, 5. 9. 2007, odpovědětJojo,mám druhou 2,4 a bez problémů,jen údržba,1,9 to samý.Náklady a spotřeba jsou podobný.Tady ty debaty co se o závadách vedou na těchto stránkách ber trochu s rezervou,spousta věcí jsou vlastně kraviny který bys u spotřebního auta ani neřešil,jenže my jsme hobisti kteří si Alfičky hlídaj jako oko v hlavě .Přeju ti dobrej výběr
20.21, 5. 9. 2007, odpovědět