Mám takový malý problém, jde mi z výfuku bílý kouř a nemám z toho dobrý pocit co to může znamenat?Díky
18.18, 12. 9. 2007, odpovědětNo a máš naftu,benzín? kouří pořád, nebo jen po startu? Já ti neporadím, protože mi kouří taky a to krátce po startu asi po dobu 3min. Pak nic. Ale pokuď chceš radu,tak tu musíš víc napsat info.
18.26, 12. 9. 2007, odpovědětMám 1.8TS(benzín..).Myslím,že kouří pořád.Nevim čím to může být???
18.30, 12. 9. 2007, odpovědětVětšinou se to děje, když je tam moc oleje a dostal se ti do spalovacího prostoru. Hlavně zkontroluj váhu vzduchu, bude ji treba pročistit... taky zkontroluj škrtící klapku.
19.35, 12. 9. 2007, odpovědětolej tam je a voda taky tak fakt nevim.A motor jde normalne.Klapka ani nevim kde je a na vahu vzduchu se trochu bojim vubec sahat... :(
17.23, 14. 9. 2007, odpovědětMozno nezasvateny a neodborny nazor,ale moj:)) : so skrtiacou klapkou a vahou myslim ze to nema nic. Najskor by som povedal ako vacsina ze do spalovacieho priestoru ide voda,na to aby dymil trochu sa jej ani vela tratit nemusi. Ale skontroluj to tak po par dnoch jazdenia,a uvidis,ci jej uplne na rovnakej urovni,alebo ci sa netrati nic ine. Pokial nie,zatial s tym asi neurobis nic...vlhkost ktora sa vytvori vo vyfuku tiez dymi na bielo,ale iba chvilu,kym sa vyrovnaju teploty a ten kondenz sa vypali,t.j. par minut po starte.Si si isty ze to dymi stale?
20.18, 14. 9. 2007, odpovědětSto pro to není olejem! To by ten dým byl modrý, nebo černý - bílý dým znamená vodu . . .
7.05, 20. 9. 2007, odpovědět