prosim neporadi mi nekdo jak odkodovad radio mam tyt 932 .kod mam
11.35, 7. 9. 2006, odpovědětpokud máš kód tak ho tam naťukej, většinou se požívá 1 pro první číslo, 2 pro druhé číslo, 3 pro třetí atd. Když zmáčkneš jedničku 3x, budeš mít na displaji na prvním místě 3 atd... Až budeš mít na displaji správný kód, tak něco na rádiu zmáčkni, třeba ladění a je to.
22.00, 7. 9. 2006, odpovědětkod mi nejde namačkat.zapnu radio a at mackam cokoli tak zadna reakce.proste nejde natukat
16.03, 9. 9. 2006, odpovědětto znamená, že někdo zadal kód 3x špatně > rádio je zablokované. Nyní musíš radio nechat 1 hodinu zapnuté, až se na display objeví "----" zadáš správný kód. Během té hodiny nesmíš rádio vypnout od přívodu proudu. Od každého vypnutí se počítá hodina od začátku. A POZOR musíš mít zapnutý klíček, protože bez klíčku se po 20 minutách rádio vypne. Měl jsem stejný problém. Taklé je důležité, jak jestli je rádio správně připojené, měl jsem tam předtím SONY a některé kabely byly přehozené, v tomto případě by sis to musel nechat přepojit. Mě se např. vypínalo každých 20 minut i se zapnutým klíček, takže jsem ho nemohl odblokovat.
18.31, 9. 9. 2006, odpovědětA ten kód se dá někde sehnat? Dík
15.27, 4. 9. 2007, odpovědětMám to samé. Pro zadání kódu použij přesně ta čísla, která jsou v kódu uvedena a potom nic nemačkej, rádio si to v případě správně zadaného kódu vezme samo.
7.07, 8. 9. 2006, odpovědětNo a pokud si to samo nevezme, tak něco zmáčkni :-) Pamatuju si, že jsem tenkrát čekal až se něco stane a hned potom co jsem do toho rádia praštil, tak se to rozjelo :-))
10.58, 8. 9. 2006, odpovědětCiao,pohoda,ještě že to tu řešíte,měl jsem ten samej problém a už je to ok,takže dík.Akorát bych k tomu doplnil že kód je možno zadávat až když se místo pomlček objeví CODE.
22.57, 10. 9. 2006, odpovědětdiky za radu.jeste ze ten chat existuje.
15.58, 12. 9. 2006, odpovědět