Chtěl jsem se zeptat jeslí je normální že při 130-140 km/h začíná se nechce třepat volant.geometrie je ok a gumy taky. 1.8,TS.Dik za odpověď.
11.28, 13. 9. 2007, odpovědětse mi stava taky .. a pak zvysim rychlost a je to ok - muj predpoklad jsou gumy - borti se
12.27, 13. 9. 2007, odpovědětPrý by to mohl být špatný kloub poloosy.Mám ten samý problém.
13.04, 13. 9. 2007, odpovědětKlb by sa prejavoval inac,a myslim pri mensej rychlosti. Pocut ho najviac ked ides s vytocenymi kolesami,vtedy sa vola prejavi viac. Zastav na parkovisku,vytoc plny rejd,zarad jednotku,pravou nohou stoj na brzde,lavou pustaj spojku. Ked budes pocut nejake klopnutie,skus 1,spiatocka,a tak to striedat,ide o to ze ked je auto kotucom zabrzdene,a ty das poloos do zaberu,ci uz 1 alebo spiatocka,tak to zvykne byt pocut. Tipoval by som skor gumy,aj ked sa na vyvazovacke mozu chovat dobre. Pri brzdeni netrasie?
16.05, 13. 9. 2007, odpovědětPři vyvažování se nic neprojevilo,je zajímavé že na zimních gumách a plecháčích v pohodě.Disky i gumy mám od loňského srpna.Jak mi je v servisu jako funglovky dali,hned se to začalo při té rychlosti třást.Tak jsem zpátky dal ty zimní a v poho.potom se je vyměnil za Ty nové,pořádně usadil a bylo po problému.Ten se zase objevil až najaře při další vyměně zimních za letní.A to mi samo zase vyvažovali atd.Dělali to dvakrát,přehazovali predek na zadek a zase zpátky a nic nepomohlo.Zkusil jsem to doma sám a už taky nic.Leze mi to celkem na nervy.Při brždění se to sem tam taky uzáže,ale nevím,jestli už nebudu mít v pr...li kotouče,ale dělá to taky občas.Jednou to udělá a potom to vypadá,že si to sedlo a tak pořád dokola.Tak nevím.
17.31, 13. 9. 2007, odpovědětVadne gumy bych tipoval. Uzil jsem si neco podobneho v lete s GoodYear NTC5. Kolem 110km/h mirne trepani a celkove chveni auta a potom kolem 135km/h. Vyvazovano 2x, po kazde jsem zaplatil cca 400,- za 4 kola, schvalne jsem to nechal delat v ruznych pneuservisech a porad to trepalo. Nakonec jsem na jedne objevil malou boulicku, ta to tedy udajne zpusobovat nemela dle servisaku, kazdopadne kdyz jsem koupil jine pneu 100% OK vse pri kazde rychlosti.
18.23, 13. 9. 2007, odpovědětTěžko říct ,že vadné gumy,když to minulý podzim bylo v pohodě.A že by byly vadné všechny čtyři?Jinak mám Dunlop sport 200.
18.36, 13. 9. 2007, odpovědětNe vsechny, staci jedna, pripadne disk. Kazdopadne bych zkusil vymenit pneuservis nejdrive, to nekdy udela zazraky:-P
18.37, 13. 9. 2007, odpovědětMě pomohlo ( u jiného auta ) prohodit přední a zadní kola.
15.07, 14. 9. 2007, odpovědětMěl jsem stejný problém, dvakrát jsem byl v pneuservisu a vše prý OK, teď jsem zajel ke známému a mám bouchlej alu disk. Tak sháním, kde ho srovnat. Dal jsem tam teĎ zimáky a vibrace žádný. Jinak se dá servisům fakt věřit, hlavně, že dostanou zaplaceno.
11.18, 1. 10. 2007, odpovědět