Zdarec.Chcem sa opytat ,ked terba resetovat riediacu jednotku pri zamontovani novej vahy vzduchu,teraba resetovat aj pri vycisteni starej vahy vzduchu?Za radu vopred dakujem.
21.02, 14. 9. 2007, odpovědětKed som vymenil vahu tak auto islo hned dobre, ale stale mi obcas blikla kontrolka chyba motora. Po vyresetovani chyby v servise mam uz pokoj. Ak ti ale neblika kontrolka chyby motora, podla mna nemusis nic resetovat (za predpokladu, ze auto ide OK). Je to na tebe. Riadiaca jednotka si po cca 200 km sama adaptuje nove hodnoty.
6.29, 15. 9. 2007, odpovědětDik.Ja som cistil vahu kontaktmenom a ten zanechava tenky mastny film.Teraz to auto nechce ist.Len na vessie otacky.Skusim to este vimocit v cistom liehu.Co sa da pokazit na vahe pri cisteni?
15.47, 15. 9. 2007, odpovědětJa som sa tiez pokusal o nieco take ako vycistit vahu vzduchu,ale bezvysledne. Nakoniec som kupil novu a stalo to za to. To, ze ti po vycisteni vahy svieti kontrolka vstreku je asi tym, ze vaha uz uplne odisla. Niekde som na fore videl presne tie iste problemy. Jedine, co ti asi ostava je kupit novu ....
18.11, 15. 9. 2007, odpovědětkde sa dá kúpiť ten isopropilalkohol?
18.15, 15. 9. 2007, odpovědětv zadnem pripade necistit uz vubec ne lihem to jsem 1 zkousel a bylo po ni. svitila ma kontrolka striku a nejela a dusila se .
12.00, 22. 9. 2007, odpovědětmuj poznatek: se spatnou nejala,po odpojeni jela lip,vymachal sem ji v lihu a jela lip nez puvodne se spatnou,ale nejela lip nez kdyz sem ji mel odpojenou. Takze sem koupil stejne novou,ale mam klid na dusi ze sem to aspon zkusil,nebylo co ztratit.2,4jtd
16.33, 22. 9. 2007, odpovědětisopropyl alkohol sa da kupit v elektre radio amater tam kde predavaju take male suciastky diody a pod cca 120 SKK
18.25, 26. 12. 2008, odpovědět