tiekla mi nafta,cez prepadove potrubie,cely motor je zasrany.aj mi prestal ist motor a svietila kontrolka motora.prepadove je uz urobene chvilu to islo ale teraz to zhasne a zasvieti kontrolka motora,potom chvilu ide a znova to zhasne a svieti kontrolka.co to moze byt?uz mi z toho hrabe,poradte.
19.55, 15. 9. 2007, odpovědětTak to musis na diagnostiku.
20.18, 15. 9. 2007, odpovědětnikto nic?zajtra idem na pocitac konecne-moze to byt aj cievka na cerpadle ktora riadi tlak paliva....?
19.21, 16. 9. 2007, odpovědětfiltr je ok?Tohle jsem ještě neslyšel,divný.Ten DRV ventil se projevuje jinak,to nejde většinou nastartovat,ale na druhou stranu to zas nic jinýho snad ani nemůže být.Ještě pumpa v nádrži,ale nevím z hlavy teď kolik by měla dávat tlak /litry za min.Štěpán to ví tutově,zkus mu napsat
21.07, 16. 9. 2007, odpovědětTa kontrolka je jen info o závadě v paměti ř.j.,nebo o větším počtu evidovaných chyb týkajících se řízení motoru,neznamená to že chyba je v elektronice.Právě nízký tlak ji rozsvítí určitě.Ale asi to opravdu nech načíst,protože těch možností je moc a měnit díly zkusmo je nanic protože se nedoplatíš a půlku z nich vlastně nepotřebuješ,navíc to trvá dlouho a s nejistým výsledkem.Vím co říkám,taky jsem si myslel že na to nějak přijdu.....,no aspoň mám teď přehled co je co a kolik to stojí
21.54, 16. 9. 2007, odpovědětzajtra to da chlapik na pocitac,robi len diesle a vacsinou co sa tyka cerpadiel a veci okolo toho mne to dnes ponastartovani islo len par sekund,niekedy to ide aj dlchsie,ale bude nieco s tym tlakom lebo to aj pocut na spalovani ze nema kludny chod
22.49, 16. 9. 2007, odpovědět