zdravím...prosím radu ohladom palubneho počítača v alfe r.v2003...mám zaujem o jednu takuto alfu156sportwagon 1.9jtd...problem je v tom že palubny počítač nepíše niektore písmenka pripadne vynecha cely riadok textu...majitel mi tvrdí že bol v alfa servise a že mu povedali že to nevadí že to robí v každej druhej alfe...no ale kamarát mi povedal že sa kludne niekto mohol hrabať v riadiacej jednotke a ked stačal kilometre tak PC zblbol ...tak ako to vlasne je?za vaše odpovede vopred DAKUJEM!!!
21.38, 15. 9. 2007, odpovědětsice PC nemám, ale normální to určitě není, buď odchází display nebo je tam špatný kontakt v připojení, nebo softwarová závada
22.42, 15. 9. 2007, odpovědětja mam palubni pc a normalni to urcite neni mi funguje normalne
22.39, 17. 9. 2007, odpověděthmmm,tak diiik asi do tej alfy nejdem nemá ani servisnu knižku a to mi majitel tvrdil že ju niekde ma, len nevie kde:-((no nič idem hladať dalej...PS:ak by niekto predaval 156sportwagon 1.9jtd tak prosím poslať fotky na majl pietro12@azet.sk
14.44, 18. 9. 2007, odpovědětJen tak pro zajímavost můžeš majitele vyzkoušet tím, že auto chceš vzít do servisu na kontrolu stavu kilometrů v řídící jednotce a uvidíš, co se bude dít. Třeba tu servisku najde.
15.29, 18. 9. 2007, odpovědětnavrhol som mu že pojdeme na diagnostiku...on mi povedal že ked chcem niečo o aute vedieť mam zavolať do servisu kde ho on kupoval...no a najlepšie je čo mi povedal---on km nestahoval ale že či niekto iny tak to mi nevie zaručiť:-0 ešte dodam že je to dovoz ita...a ma ževraj90 000km
17.00, 18. 9. 2007, odpovědětcha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha až se za břicho popadám! To si zase někdo naběhne a bude tvrdit, že to jsou italský mrdky. Mrdku má ale v hlavě místo mozku.
21.17, 18. 9. 2007, odpovědětchtěl bych vidět itala, co tak málo jezdí
21.19, 18. 9. 2007, odpovědětJak rika kejml zajed na diagnostiku ja u nas taky kupoval alfu a mela na tachaci 150 doopravdy 300tkm zjistil jsem to na diagnostice kdyz mi kleklo cerpadlo a kdybych ted kupoval tak co prvni udelam nez koupim tak zajedu na diagnostiku. A takove reci at zavolas do servisu kde ho on kupoval kde treba stahli km ti ti urcite nereknou ze to stahovali, zajed nekde jinde na diagnostiku, jinak at si to strci nekam.
20.10, 18. 9. 2007, odpovědět