Zdravím vás.Potreboval by som poradit, ked sa chcem pohnút a motor je studený tak pri zatlačení plynového pedálu mi motor dusí.Nechám ho aj chvílu zohriat ale nejako to nepomáha.Musím dlhšie podržat spojku aby som sa normálne pohol, ináč motor zdochne.Ako náhle sa zohreje je to už v poriadku.Mám 2.0 16v T.S 114kw.Žeby to boli sviečky?
9.25, 18. 9. 2007, odpovědětTo je největší problém motoru T.S. je tady o tom spousta článků, myslím si než se do něčeho pustíš jako měnit svíčky nebo váhu .lambdu.tak si nech přehrát nový firmware.
11.24, 18. 9. 2007, odpovědětCaute.Dokaze niekdo prehrat novy firmware na AR 156 1.6 ts 1997 ?????
12.04, 18. 9. 2007, odpovědětUž to tady někdo psal.Imofa Praha.
12.15, 18. 9. 2007, odpovědětNa tento problém jsem reagoval pod hlavičkou "tlachání". Měl jsem stejný problém. Vyřešil jsem ho resetem řídící jednotky a to způsobem, který nevyžaduje větší odbornou zdatnost. Rozpojil jsem kontakty akumulátoru a šel se zabývat zahradničením. Po třech hodinách jsem akumulátor opět zapojil a problém je vyřešen, už tři měsíce mi motor 2.0TS nezaškubal. K tomuto jsem se rozhodl po horké chvilce, kterou jsem zažil jednoho rána, když jsem potřeboval rychle zmizet s ohrožené zóny, šlápl jsem na pedál akcelerátoru a nic se nedělo, děkuji tímto všem pohotovým řidičům že se nic nestalo. Do té chvíle jsem si myslel, že škubání studeného motoru mohu vyřešit udržováním vyšších otáček motoru.
19.25, 18. 9. 2007, odpovědětNo tak som skúsil odpojit baterku na tie 3 hodiny a pomohlo to.Ráno som sa hned po naštartovaní pohol.Som zvedaví na zajtrajšie ráno,dúfam že to bude OK!!!Zatial ti dík pozorovatel !!!
19.36, 20. 9. 2007, odpovědět