Ahoj! Nemá tu někdo prosím 2,5 v6 a zkušenosti s úpravami výkonu? Nejvíce mě zajímá odstranění katu a koncový díl,do komplet nového výfuku se mi nechce dvacítku investovat. Jinak jede super,jen se po pár sešlápnutích plynu celkem hřeje. Díky za jakékoliv info,mám alfinku zatím 3 měsíce.
18.35, 18. 9. 2007, odpovědětAhoj, já má 2.5 V6. nejdříve jsem měl pouze zadní díl Sebring a po té co se mi rozpadl kat jsem ho vyndal. na zvuku se to skoro neprojevilo,ale je tam znát že se mu chce malinko víc do otáček... Ale nevím jestli Tě potěším protože ten koncák od Sebringu je dimenzovanej na tenhle motor a nebyl zrovna nejlevnější... pokuď chceš kupovat nějakej univerzály, tak tam čekej jenom to že to bude dělat bordel
12.01, 19. 9. 2007, odpovědětPokud chceš zvýšit výkon, tak musíš investovat bohužel. Univerzály jsou naprd a u origo si zaplatíš a taky to neni nic moc. Ideální je si nechat udělat origo komplet na tvýho Alfáka. Jsou specializované firmy na závoďáky, mně osobně nabídly na moji 1.8 TS komplet za 20000Kč. Jenalo se o svody,spletenec ež po koncový díl celé nerez. Pochop, že pokud chceš dostat z motoru maximum, tak to musíš ušít na míru, protože každé je trochu jiný a nejlepší je to že tímhle zásahem motoru vůbec neublížíš, pokud je to odborně.
12.10, 19. 9. 2007, odpovědětAhoj..mohl by mi poslat někdo stranky nějaky firmy co se zabyva tady těma upravama...mapř. toho vyfuku. chtěl bych taky na Alfinku dat laděné svody + komplet vyfuk a taky nevim,kde sehnat ostre vačky :-( kdyžtak mi napište na icq 200097486
15.08, 1. 3. 2008, odpovědětjo už 3 týden objednán výfuk u Rusmicha zatím nedorazil na 2,5 mám objednaný Powersprint je s homologací tak uvidím zatím jsem ho viděl a slyšel pouze na 1,8 jinak pak je za 9000 u Chevrona na squadře nebo za 10500 Remus na remusracing.cz tak pohledej.
19.14, 1. 3. 2008, odpovědětPsalo se zda to JTD umí či ne,ale nikdo nedokázal říci jasnou odpověď.Najde se tady profík,který ví a co to ovlivňuje?
15.23, 1. 3. 2008, odpovědětZ kopce, pokud jedeš se zařazeným rychlostním stupěm a pedál akcelerátoru nacháš v klidu, by motor neměl vykazovat žádnou spotřebu pohonných hmot protože nemusí udržovat volnoběžné otáčky.
15.44, 1. 3. 2008, odpovědět