Zdravim Alfisty, Mám problém s pomalým padáním otáček u mojí Alfy a při otáčkách okolo 3 tisíc se mi zdá, že motor nějak víc vibruje než před tím, mám 2.0 Twin Sparka 114kW, dělá mi to od doby kdy mi měnili rozvodové řemeny a vadný variátor s lambda sondou v servisu v Imofě, tak jsem tam za nima byl a oni mi řekli, že mám vše v pořádku, že diagnostika jim nic neukazuje. V Imofě mi přišli jako když nic nevědí a na různé otázky mi řekli, to jsou jen čidla čidla a čidla...Tak prosím o rady, předem díky
21.11, 9. 9. 2006, odpovědětAhoj,to vypadá na motorek klapky pokud to vůbec jde takhle odhadovat.A nebo taky ne,znáš to.Imofa a podobně jsou pouze vyměňovači dílů bez zájmu.Je třeba sehnat někoho koho ta práce baví a má potřebný vybavení.Měl jsem stejnej problém.Pokud bys to neměl daleko do Ústí n.Orl.,je tam servis na elektriku,klimy a další vychytávky.Číslo ti pošlu mailem nebo sms,nechci ho tu zveřejňovat bez jeho vědomí
23.23, 10. 9. 2006, odpovědětTo padani otacek muze byt cimkoliv, ale vybrace muzou byt spatnym nacasovanim vyvazovacich hrídelů.
22.24, 11. 9. 2006, odpovědětZkontroloval bych ty rozvody jestli nejsou vyvazovaci hridele o zub.
22.36, 11. 9. 2006, odpovědětV Imofě jsou pouze idioti kteří si s Tvého auta vezmou díly které potřebují pro svá auta a pak ti řeknou že je vše vpořádku, mám to bohužel ze své zkušenosti.
10.22, 20. 9. 2006, odpovědětČau. Podařilo se ti vyřešit ten broblém s těma vibracema? Můj motor to dělá taky :-(
15.52, 21. 10. 2007, odpovědět