Zdravim všechny, potřeboval bych poradit s nastavením vyvažovacích hřídelí, když nastavuju na rysky obě vyvažovací hřídele s ryskami na řemenu, tak na klice mi nikdy ta třetí ryska vůči řemenu nesedí, kliku mám při nastavování v "nulové poloze" a na ozubeném kole na klice jsou hned dvě rysky, jedna je vyrytá ryska a ta druhá jsou dvě tečky, TAK NEVIM JESTLI MÁM VYVAŽOVACÍ HŘÍDELE VŮČI KLICE VE SPRÁVNÉ POLOZE? PROSÍM O RADU. PŘEDEM DÍKY
11.43, 10. 9. 2006, odpovědětHorni uvrat musis chytit hodinkama pak neresis rysky na klice. na vyvazovacich hridelich je jedna ryska a na bloku jsou dvě mezi ktery se trefujes tou jednou ryskou.
22.34, 11. 9. 2006, odpovědětTady je to úplně super. Objevují se tu zcela nové fyzikální zákony a velmi neotřelé teorie. Věta "mám vyvažovací hřídele ve správné poloze vůči klice" by se měla vytesat do kamene. Ale možná se pletu a je myšlená klika u dveří....kdoví.
22.42, 1. 8. 2007, odpovědětTak, a ještě mi prozraď jaká je správná poloha vyvažovací hřídele vůči té klice, ať je to úplně kompetní.
19.18, 2. 8. 2007, odpovědět