Ahoj, potřebovali bychom sehnat nebouraný levnější přední nárazník? Nějaký ........ u přítele v práci nám nacouval do auto a ujel. Nárazník prasknul a je lehce vtlačen dovnitř, kapota nejde otevřít.
12.42, 20. 9. 2007, odpovědětAhoj Luci,nejsem sice v tomhle klubu,ale obcas se sem prijdu podivat.Ja mam Alfu 145.Jestli mohu poradit,tak nezhanejte jinej naraznik,ale nechte si tyhle zavarit a prestrikat a je to jak nove.Jiny naraznik by Vas i z barvou prisel na 2-3tolik.Oprava narazniku nepujde ani poznat.
12.51, 20. 9. 2007, odpovědětMy jsme před 3 měsícem bourali a tenhle je už právě svařovanej a kytovanej (někdo stále ještě nesundavá tažnou kouli....). Prasklo to u tý masky až k SPZ, blbé místo. Nic jinýho nám asi nezbyde jen to zkoušim, ale kdyby náhodou ........ Jinak máme 156 2.0 TS.
13.07, 20. 9. 2007, odpovědětLuci teď se v tlachání prodává předek sice to neni origo ale změna je život
13.50, 20. 9. 2007, odpovědětDíky za tip, je to pěkný, ale mám radši klasický tvar alfičky (ten náš typ nárazníku). Navíc tam je ten dlouhý znak a to nebrat. Se mnou je to těžký, jsem trochu vybíravá a radši si ten starý "poslepuji vteřiňákem". Ale jinak dík za echo :-)
14.05, 20. 9. 2007, odpovědětJo a nejsi náhodou z Náchoda?
14.16, 20. 9. 2007, odpovědětCau Luci,jen tak pro informaci aby jsi videla i jak to chodi v servisech Alfa Romeo:(CCa. pred 3tydny jsem nedobrzdil na statni a ve 20km/h jsem narazil borcovi do zadniho kola masiny.Mu nic nebylo,ale mne prave taky praskl spoiler u znacky a to uplne durch pres celou jeho vysku a jeste praskla mlhovka na jednom uchytu, a vypadla mi ta stredova plastova prizka a praskla.Nechal jsem si to opravit v MotorTecu v Brne a ted cti pozorne:Vymena spoileru,vyrovnani cumaku kapoty,nova mlhovka+novy lak na spoileru,novy lak na kapote a rostriky na bocni blatniky.Cela sranda stala 35 000,-.Takze si predstav kdyby jste si to nechali opravit s mladym ve znackovem servise.Je teda fakt to,ze to je suma jak blazen,ale je to i dobre udelane:)Mej se pekne a at dobre a levne opravite Alfici:)Pa
14.28, 20. 9. 2007, odpovědětJsem z Prahy
14.32, 20. 9. 2007, odpovědětTo je pěkný. Budem to muset doma probrat, protože už přes rok šetříme na byt a vždycky to schramstne naše kráska :-) Nemáme havarijku, takže to půjde z naší kapsy. Se servisama mám taky špatný zkušenosti, když jsme měli 33, tak jsme ji dali do servisu k chlapíkovi, co opravuje jenom alfiny na totální opravu. Drahý jak pes a do půl roku se vysmek řemen a vymlátil ventily. Tak přítel skoro celý měsíc po večerech spravoval ( v únoru, když bylo -10), s tím, že vyměnil všude plastový hadice za nový a motor vyblejskal úžasně.
14.44, 20. 9. 2007, odpovědětCusky,hele nemas nahodou cislo na ICQ,by jsme mohli pokecat:)No tak to Vam teda nezavidim.No ja nastesti Havarijko mam,ale chtel jsem ho rusit(jeste ze jsem to neudelal).No ja Alfinu mam uz 1rok,ale od zacatku jsem ji daval taky do kupy,pac jsem ji koupil spatnou,ale na to jsem prisel az v prubehu casu a nemohl jsem to uz ani reklamovat pres autobazar,jako skrytou vadu,ale musim to zaklepat,jezdi dobre,ale obcas taky neco je.No me ceka jeste variator,vodni pumpa a nove svicky a neco udelat s tim,ze mi sviti kontrolka vstrku.V servise mi rekli,ze pry me nespina ventilator na 1.rychlost a proto mi sviti kontrolka vstrikovani,ze to jednotka vyhodnotila jako chybu.No obcas Alfa taky dokaze potrapit,ale jsem rad ze ji mam,do budoucna planuji novou 156,ale tahle co mam,tak musi jeste odslouzit par let:)Kdyz tak mi napis cislo ICQ jestli mas na mail.Zatim se mej!
16.31, 20. 9. 2007, odpovědět