Zima je predo dvermi tak som este rychlo kym je pekne pocasie nechal nastriekat podvozok a dutiny. Predsa len soudruzi z italie moc so solou na cestach az tak nepocitali a odletujuce kamienky su previt aj ked je karoseria cela pozinkovana ;) btw. priznajte sa kolki z vas jazdia na divoko bez ochrany ;)))
17.13, 25. 9. 2007, odpovědětja jazdim bez ochrany :) ale keby som vedel cim mam podvozok nastriekat a ktore casti tak by som to spravil.
17.41, 25. 9. 2007, odpovědětSu toho plne obchody ... staci si vybrat ;) Ja som si to nechal spravit v servise ale dutiny si vies na jame vystriekat aj sam.
17.50, 25. 9. 2007, odpovědětJá jsem také nechal nastříkat komplet dutiny podvozek. Hned se citím lépe. Koho by to zajímalo cenovka cca 2000,-
19.28, 25. 9. 2007, odpovědětDoporucujem podvozok nastriekat,urcite pred zimou. zelezo je zelezo,a hnije,svina. Neviem ako vedla u susedov,ale u nas material vyjde maximalne do 1000,cize 5.5kg Body 930,aceton alebo tech.benzin na riedenie,pasky na olepenie,atd. Treba sa s tym pohrat,nech to za nieco stoji a par rokov vydrzi. Je dobre vystriekat podvozok na rampe wapkou,a jasneze aspon den nechat dobre preschnut,az tak robit. Striekat to na auto ktore prislo zvonku v dazdi je uplne zbytocne. Materialov na podvozky je vela,to Body som spomenul ako priklad,aj od nich je vela druhov,napr.ta 930 je neprelakovatelna,cize treba striekat max.po podbeh,nech to nevidno. Doporucujem pedantsku pracu,o to viac plechy poziju..:))
20.24, 25. 9. 2007, odpovědětPresne tak je to treba spravit dokladne, predsa len malo kto z nas ma 156-ku kupenu ako novu. niekto mi dokonca tvrdil ze po dokladnom nastreku mu nehrdzavela lada a to je co povedat !
8.40, 26. 9. 2007, odpovědětTak je auto doma, krasne nastriekane a do konca zivotnosti mam pokoj od hrdze ;) Co ma sere je, ze som naasiel jednu celkom peknu 166 2.4Jtd do ktorej by som celkom aj isiel ... ale tym padom som zbytocne investoval do auta ktore by som eventulane predal. Navyse zistujem ze ma chyta nejaka divna choroba, neustale by som na tom aute nieco opravoval, vylepsoval, aj ked vlastne nie je co ... vsetko je v poriadku. Myslim ze je to diagnoza vsetkych alfistov ....
19.47, 26. 9. 2007, odpovědětno ja sa priznam ja som to tym bodym v lete natieral rucne, pred tym som to kartacom s jarovou vodou trocha sa snazil ocistit, je to pekne cierne:D este raz to natrem, hadam to vydrzi, ja mam dovezene z AT-Salzburg tam sa soli furt, takze moja alfiinka ma dake kvitnuce miesta ale sak co daky ten rok este pojazdi:D
22.25, 26. 9. 2007, odpovědětJarik: Zatial len hladam peknu 166 2.4 JTD alebo 156 SW 1.9 JTD. Ak najdem nieco co sa mi zapaci tak budem musiet narychlo predat moju 156 1.8TS sedan.
8.15, 27. 9. 2007, odpovědětAhojte alfisti,když tak tomu rozumíte poradí te mi jaký nástřik mám dát na moji alfinu? a ještě se chci zeptat od kterého roku jsou pozinkované kastly na alfach já mám 156 1.6 TS poslední měsíc r.97 dík
14.26, 27. 9. 2007, odpovědětMyslim si ze je to uplne jedno co tam das ... vela ludi bude tvrdit ze ta a ta znacka je lepsia a ze to a ono sa potom na podvozku lupe ... Niekto pouziva medenu vazelinu zriedenu s konkorom na dutiny a nevie si to vynachvalit, iny zasa len drahe sajrajty zo zahranicia a ucinok ten isty ...
16.08, 27. 9. 2007, odpovědětno popravde moja alfinka ma slabe miesta v mieste kde je drziak prednych brzdovych hadiciek, v miestach kde sa auto dviha na hever, a bol som prekvapeny, ale ked som dal dole podblatnik, tak aj na pravo pri bocnom pohlade na predne koleso, smerom ku kabine, ale uz som to osetril, zbrusil, odmastil, hodil hammerite a uvidim co dalej
16.12, 27. 9. 2007, odpovědět