Čau chlapi.Chtěl bych se zeptat jde u 156 změnit barva podsviceni budiku?Jsou tam světlovody a nebo jenom žarovky?
16.46, 13. 9. 2006, odpovědětJa som daval striekat stredovy panel a pri tej prilezitosti som menil ziarovky za diody, ibaze farba sa neda menit, lebo ta zelena je priamo na tej striebornej folii a pouzivaju sa biele ziarovky.. takze asi nie.. no mozno niekto na nieco prisiel, ja nie :(
8.24, 14. 9. 2006, odpovědětjedině zkus na nějakým vrakovišti jestli nemaj budíky ze sportpaketu,ty jsou černý s červeným podsvícením
8.49, 14. 9. 2006, odpovědětDiky,a jak to vypadalo s těma diodama?Vypada to stejně a nebo se to nějak změnilo?Taky uvažuju o tom že bych nastřikal středovy panel jak to vypada?Mohl bys mě dištak poslat fotku na meil?
15.59, 14. 9. 2006, odpovědětTen nastriekany panel vyzera cool (aspon podla mna), v podstate ako z novsej verzie.. s tymi diodami to vyzera rovnako, len sa uz nemusim starat o vypalene ziarovky, teda menil som ich len v tych 3 budikoch nie ovladacoch, pretoze som zistil ze kontrolka prehriatia motora je vlastne LED dioda od vyroby a je jednoducho napajkovana na tej vodivej folii vzadu, tak som tak vymenil aj ostatne ziarovky s tym, ze som tam pridal 500 Ohm odpor. Ked sa k tomu dostanem tento vikend (lebo to musim este dokoncit), tak to nafotim cele a poslem, ale neslubujem, lebo casu je malo :(
7.01, 15. 9. 2006, odpovědět