Zdravim borci. Mam nezdolnou chut poridit si AR 156 s vyse uvedenou motorizaci. Chtel bych se dozvedet primo od majitelu tohoto motoru, jake k nemu maji komentare.. Diky vsem!!
20.24, 1. 6. 2006, odpovědětmam ji 3 roky. Po roce jsem ji nechal nakopnout na 180 Ps. Je to pilka, kráska, výborný motor, ale ten podvozek!!! Na naše silnice je strašně tvrdej, no prostě sportovní auto. S tím musíš počítat. Náprava chce každých 50000km vyměnit všechny gumový silentbloky, ale když to nejsou originál, vyjde to tak na 2000,- bez práce. To není moc za slušný svezení. Ovšem v alfe to je tak 15-20 tis. Vymněněj ti celý ramena. Rozdat si to můžeš s kýmkoli, pokud nemá víc než dva vejfuky. Na diesel to je fakt voheň. Když jezdíš tak 180 - 200 tak jezdíš tak za 8l. Jinak 6,5l.
20.57, 1. 6. 2006, odpovědětAno, tak tvrdy podvozek je presne pro me, jezdil jsem v Renaultech a ty me privadely k silenstvi podvozkem. Vymeny dilu napravy zvladam a znamy servisaky mam taky, cili toho se nebojim vubec. Ale diky za pripominku! A ted mi zkus(te) rict, kolik muze stat takova vaha vzduchu...? Ptam se proto, ze jsem ted mluvil s bazarem, kde jedna hezka 2.4 JTD stoji, je na cistopisu, cili u nas nejeta a jediny co je spatny, tak vaha vzduchu - zjisteno na diagnostice! Jeste se neorientuju v cenach ND techto italu...
12.21, 2. 6. 2006, odpovědětNebál bych se toho, osobně ho mám a jsem nad míru spokojen. V podstatě to, co napsal \"ron\". Slušně to jede (i bez zvýšení výkonu) a má dobrou spotřebu.
15.20, 2. 6. 2006, odpovědětstarší tak za 3000,- Nová nevím, ale počítám tak 6-7000. Musel bych se podívat na CD. Kdyby jste ho někdo chteli okopčit tak pošlete adresu a vám ho pošlu. Rozklikneš si tam komplet celý auto s objednacíma číslama a cenou. Jenom se vždycky v servisu zeptám na číslo. Čau
18.54, 2. 6. 2006, odpovědět2.4 JTD 110 KW...super motor , spotřeba kolem 7,5. Mám výkon zvedlej na 132 KW , bez konkurence ! Podvozek deto ale dře to....vymlátí se ti u každýho auta...jinak k tomu nemám žádný výhrady. Tu váhu vzduchu si vyčisti a bude možná OK. Už sem s ní měl taky problém. Ale po vyčíštění je OK. Hlavně nekupuj nějakou pofi levnou.....
12.07, 29. 10. 2007, odpovědět