chtěl bych si koupit 156 s 2.5 v6 ale rád bych se o ní něco dověděl co se týká poruchovosti a nákladnosti oprav, dost jsem se dočetl ale vůbec s toho nejsem moudrej docela jsem dostal strach jeden chlápek psal že neměl 10tis bez opravy tak nevim... Nabízejí mi jednu ale má sundanou hlavu je to dovoz a tak vůbec netušim za kolik do toho mužu zahučet co se týká peněz. má vadu motoru a to že má sundanou hlavu ale to je tak vše co oni vědi tak jsem přišel prosit o radu...
18.26, 14. 9. 2006, odpovědětjednu mám ale neprodám to jsem tě asi nepotěšil co? Ale nic hlavně si pohlídej olej abyjsi věděl co tam kdo lil (selenie nejlepší) jestli jsou dělaný rozvody (vyznačeno v serv. knížce) a jinak projet. Z toho jak píšeš bych mněl strach to nemůžeš projet ani natočit šel bych od toho. Jinak jukni na www.jari.cz vozí auta Itali ze švýcar a pouze super stav ale nechci dělat reklamu určitě seženeš i jinde.
19.30, 14. 9. 2006, odpovědětNo já jsem právě myslel že bych si ten motor opravil ale nevim kolik se tak pohybujou díly a tak počitám že to bude buď těsnění ale to nevym proč jedině by tomu muselo bejt teplo i když nevim z jakýho důvodu a nebo se to potkalo, tak právě nevim jestli se dá třeba sehnat motor na přestrojení nebo funkční kterej by se dal zgenerálkovat... hlavně bych se chtěl zeptat jak je to s tou spolehlivostí u tohohle tipu motoru...? pořád mě od toho zrazují ale já si prostě nemužu pomoct:-))
20.00, 14. 9. 2006, odpovědětje to tak ze kdyz ten motor dostava to co potrebuje tak proste neni problem, rozvody (dobre udelany), kvalitni olej e nehnat ho za studena....a semtam ho pohladit....:)....u te tve nabidky zalezi na cene, jestli je to bomba a vzjde te lip, kdyby jsi musel kupovat motor nez kdyz ji koupis bez poruchy tak se o tom da premyslet. Ale pokud tomu moc nerozumis tak s tim motorem nic nezjistis a ono menit minimalne ventily na 24V je taky docela nakladny...(kdyz je to potkany) jinej motor se da sehnat 20-30 tisic....
9.12, 15. 9. 2006, odpovědětPokud to auto není do 50tis, tak se na to vykašli. Myslím, že opravovat motor se docela nevyplatí a docela pochybuju, že by ruplo těsnění. Spíš bych sázel na potkaný nebo přidřený atd. Jenom rozvody tě v materiálu budou stát cca 11-20tis podle výrobce. Pokud bys chtěl celej motor, tak myslím NORA nabízel něco za 25-30 nebo tak nějak.
9.59, 15. 9. 2006, odpovědětjelikoz jsi taky kupovat 2.5 tak se chci zeptat co rikate na najety km u 2.5 kolem 130-140 tis? Je celkem tezky sehnat 2.5 malo jety. Jo a taky jeste kolik by me tak asi stalo kvalitni prestrikany cele alfy na cervenou barvu? diky
13.25, 15. 9. 2006, odpovědětZdravím, Mám 156 2,5L V6, Q system, R.V. 2000, najeto 127000 km, v plné palbě včetně kůže momo, koupena v ČR, servisní knížka, komplet dokumentace - možno ověřit v servisu. skvělý stav, pravidelný servis ve Fiatu, poslední servis 120tkm. Koupil jsem ji pro manželku, uvažuji o prodeji kvůli velké spotřebě a je to pro ní dost velký. Jinak excelentní auto.
15.17, 21. 11. 2006, odpovědětNazdar, co říkáte na to, když tente motor má nalítáno 200 tis. Km? Jak je vůbec na tom tenhle motor se životností, co se na něm kazí a nebo na co si dát pozor? Dost se rozhoduju, jestli mám cenu do něj jít. Díky
20.49, 4. 12. 2006, odpovědět200 tisic bez problemu kdyz dostava co ma....
10.29, 2. 1. 2007, odpovědětmám žádanou AR ve velmi dobrém stavu z r 1999 najeto 135 000, rozvody k výměně za dalších 60 000 km, v plné výbavě, druhý majitel, cena 220 000 Kč
11.01, 7. 1. 2007, odpovědětto uz vazne prehanite s tema cenama ne ? toto auto se da v nadhernem stavu sehnat za 130 000 kc tak si prosim tyto nabidky nechte ....
11.54, 7. 1. 2007, odpovědět220,to je za 2 kusy né??Jednu bych si s dovolením vzal.-,,Ale vážně,zvažuju výměnu svý stříbrný 2,4jtd(98) za V6 nebo 2.0 ts. Nejsem si ale ještě jistej.Ta nafta je moc hodná na alfu.A taky barva,radši bych zas červenou nebo černou.Kdyby někdo měl nějakou nabídku tak může poslat mail.
14.48, 7. 1. 2007, odpovědětMáš pravdu že těch 220tisíc šeredně přestřelil, ale těch tvých 130 za slušnou je taky hloupost. Za tyhle tady seženeš 156 co to má už za sebou a ty můžeš jen čekat kdy a kde ti to klekne. Já po roce hledání v čr nenašel ani jednu hezkou, která by byla pod 200tisíc. Nakonec sem si jí přivez z německa od děduli co teď jezdí v corse. Měla 58000 najeto a bylo to na ní vidět, prostě jako nový auto. A až zas budu moc, chtěl bych taky 2.5, ta má je 1.8TS...
14.51, 7. 1. 2007, odpovědětNo,myslím že má Honza celkem pravdu,ty ceny už jsou nějak těsně nad 100 litrů,ale je třeba taky dodat že to je daný tím že asi žádná nemá ty km co píšou.Tím pádem stejně musí vzít v úvahu ještě výměnu rozv,brzd,váhy silentbloků a s ostatním se smířit a nepátrat po km.Koukni na scout nebo e-bay a uvidíš že kolem roku 00 maj všechny auta týhle kategorie kolem 200 tis km.Ale pokud můžu hodnotit tak bych řekl že ar156 je i v tomto stadiu v pohodě,pokud někdo tvrdí že AR po r.96 jsou problematický tak ví kulový.Starší to byla jiná,s těma se člověk musel mazlit jinak bylo zle,ale stálo to za to,frontaxle a boxer,to byl sakra hukot
21.08, 7. 1. 2007, odpovědětty vole tak to je super co tu je za admina, sakra at si ji prodava treba za pul mega ne? To je prece vec prodavajiciho a admin ma bejt nestranej.....bohuzel musim rict ze s novym adminem tohoto typu jde web forum trochu do haje....
9.28, 11. 1. 2007, odpovědětMyslim ze nas mily admin ma tzv. "syndrom vsemohuceho". Niekedy sa tomu obrazne hovori aj: "Postav hovno na policu a mysli si ze je torta". Kazdopadne si myslim ze keby tento web zakladal on tak by sa nestal ani s casti tak popularnym ako je (mozno sa mylim ...).
12.40, 11. 1. 2007, odpovědětJa zhanam tak isto 2,5 V6 ale v plnej vybave
12.01, 25. 1. 2007, odpovědětahoj! vie my niekto vysvetlit co je to Q-system? diky
21.09, 27. 4. 2010, odpovědět