Poradite mi nekdo jak upravit clonu pred zarovkou, protoze xenon.vybojky jsou o neco delsi nez H7 a opiraji se o tu clonu.Dekuji Holda
20.53, 1. 10. 2007, odpovědětTo záleží jakou sadu xenonu jsi koupil. Já koupil přímo pro světlomet H7 a nic nemusel upravovat. Někde jsem tu viděl návod na přestavbu - demontáž clonítka.
20.59, 1. 10. 2007, odpovědětVýtáhneš světla a clonky prodloužíš je to drbačka já to rešil že jsem clonky vyndal a rozřezal a vyvařil kouskem plechu(TIGem je to docela tenky a drobný plech)...piplačka ,ale není to poznat.Jinak u mě to bylo tak že jedna výbojka mě tam vlezla a druhá bya u 5mm delší!!!Jo a clonkyjsem sříknul matnou černou...vypadá tp zajimavě.Ale myslím že když ty clonky vytáhneš úplně nic se nebude dít .
18.35, 2. 10. 2007, odpovědětDiky za navod, ale jeste se zeptam, kdyz ty clony vytahnu, budu mit jak prichytit zarovku, protoze mi prijde, ze ta pruzinka, ktera ji drzi, je soucasti ty clonky, a pak by tam zarovky nedrzely.
19.34, 2. 10. 2007, odpovědětNo asi bys tam musel nechat ty háčku na zachzcení výbojek...
17.15, 4. 10. 2007, odpovědětNo jasne, jenze mi prijde, ze ty hacky jsou soucasti ty clonky a samotny tam pak nemaj jak drzet. Mozna, ze se pletu, nevim, proto se ptam.
17.44, 4. 10. 2007, odpovědětNo tak ty clonky odřízneš a když iž je budeš mít ven tak je rovnou prodluž pro klid duše
18.36, 4. 10. 2007, odpovědětTaky budu zítra dávat xenony,ale jeste se chci zeptat jestli se nezařívaj víc jak halogenky?Mám totiž ty přední vnitřky světel stříklí na černo.Tak aby mi to nějak netavilo barvu.Děkuji
22.39, 23. 7. 2008, odpovědětXenony hrejou min(maji jen 35w) nez hologenky....
20.09, 24. 7. 2008, odpovědětParáda,dííík.Jo a nevíte někdo jak oddělat clonítko.Ta mrcha mi vůbec nejde sundat a nechci aby mi to prasklo.A ještě jeden dotazek.Bude vadit když tam to clonítko mit nebudu.Bojim se aby to neoslnovalo.
9.31, 25. 7. 2008, odpovědětPoradim ti kup normalne vybojki a ne chujovinu a nebudes musiet ani clonitko viberat a krasne ti to tam sadne ja ked som daval xenony nemal som ziaden problem to co tu pisete o tich clonitkach ja len cumim jak vam to moze zavadzat ked mne to tam sadlo bez problemu a este je tam aj medzera ak chcete viem zohnat sadu co tam sadne bez problemov
12.02, 25. 7. 2008, odpovědětTak ja mam taky xenony. koupil jsem je original na H7 a clonitka opravdu vadí.ja to vyřešil tak bez demontáže světla a to clonítko jsem opatrně šroubováčkem a peánem odlomil. musite pouze to clonitko protože drží s plíškem na kterem je přidělaná vybojka dratkem ( perkem ) . clonitka nemám. a jestli to oslnuje?? no spiš je to na počasí treba potkám 15 aut a 16 te zabliká. co vim tak jsem vydel u 156ek clonitka ven. nevim co maji ostatní za sady ale jestli mohou rad bych se na ne podival aspon prez web . at daji odkaz.
23.37, 25. 7. 2008, odpovědět