sorry ze sa mozno uz pytam na to co tu bolo , ale prehladaval som to tu dost dlho a nemohol som sa z toho vysomarit. mam otazocky: 1. kde je vlastne ten termostat? nemozem ho najst.dokazem ho vymenit aj sam?.kolko vody mi pritom vytecie? 2.ako vyskusam ci mi funguju ventilatory na chladici?
10.19, 2. 10. 2007, odpověděttermostat je vedle motoru, těsně pod baterkou.nezaručuju že to vyměníš sám každý to neumí.musí se vypustit voda.ventilátor na chladiči poznáš tak když necháš aouto nastartované na místě delší dobu a otevři si kapotu, uvidíš jestli se spustí. mě taky termostat nefungoval, musel jsem ho vyměnit, menil mi ho mechanik,dělal to asi 3 hodiny.byl jsem u toho.co máš za motor?
10.34, 2. 10. 2007, odpovědětTermostat je na boku hlavy smerem k prevodovce.Sou k nemu pripojeny 2 mali a jedna velka hadice +cidlo.Vymenit ho zvladnes pokud nejsi uplne levej.J lepsi odpojit hadici dole na chladici a vipustit to celi,jinak ti vytece asi pulka.A ventilator,but proklemujes odpor ktery je na sahare.A nebo to nechas pul hodiny bezet a bud to zacne varit nebo chladit:)
10.43, 2. 10. 2007, odpovědět1.9 jtd , teplota mi nestupne ani pri dlhej ceste nad 40 stupnov a chladic je teply, nekuri to skoro vobec. ked som skusal nechat to takto zahriat na mieste ani po 15 minutach nebola teplota ani na 50, skusal som aj teplomerom v nadrzke.neda sa ten ventilator vyskusat nejako inac, nejakym prepojenim kablikov?
10.43, 2. 10. 2007, odpovědětAha ja mam 2.0ts
11.57, 2. 10. 2007, odpovědět