Zdravim,tak koukam,ze jsem tu snad prvni zena ;-)?Mam"technickou"prosbu.Hodlam si v Nemecku koupit (i pres vsechny zdatne odrazovatele),Alfu 156,1.9JTD, z 09/00 se 120tis.Muzete mne prosim predbezne pripravit na nejcastejsi mozne poruchy a opravy (o samovolnem spousteni klimatizace jiz vim.. :-) )?Dekuji D.
14.18, 2. 6. 2006, odpovědětkup si auto, jaký chceš Ty. Každý má něco. Tady v Jihlavě je spousta lidí, co mají VW tunel (neuznávají nic jiného, než Škoda, Seat a VW) a taky mi to rozmlouvali. Teď jsem rád, že jsem je neposlechl. Až se v ARku svezeš, pochopíš. Navíc to auto má oproti těm třem výše uvedeným styl, a nemáje každej vocas.
15.23, 2. 6. 2006, odpovědětvím, že jsme Ti neodpověděl, na co ses ptala, ale musel jsem to napsat. Já mám 2,4 JTD a (najeto 102000) a zatím žádný problém. Kolik za to chtějí?
19.03, 2. 6. 2006, odpovědětTakže dělám ve Škodovce,takže trošku fušuju do tzoho aut. průmyslu a řeknu ti vyprdni se na nějaký řeči o tm že italové jsou naprd atd., to sou všechny auta ať ital, němec, francouz, španěl či anglán.Nevahej ani chvilku a ber AR, ja mam AR 156,1.9JTD, z 08/02 se 70tis., cca 2 týdny a nemůžu se jí nabažit, takže doufám že jsi s už rozhodla a vítej mezi námi :o)
22.31, 2. 6. 2006, odpovědět