Máme čerstvě AR 156 1,9 JTD-85KW Sportwagon.R.V 2003. Byla bouraná, nechali jsme si ji opravit .Už je složená, vše se zdálo v pořádku. Jenže jakmile se auto i jen nepatrně zahřeje, stačí tak kilometr ujet tak už nenastartuje. Dali jsme to do servisu- ne tedy do Alfy ale maj tam diagnostiku na Alfy.Řekli že je to vstřikovací čerpadlo. Moc se mi to nezdá. Hlavně když jí nastartuji tak šlape nádherně, absolutně pravidelně a výkon má také naprosto normální.Prostě jede normálně ,ale když je teplá tak nestartuje. Nemate někdo s něčím podobným zkušenost??? Jinak auto je to parádní, podvozek je opravdu moc dobrej
19.02, 2. 6. 2006, odpovědětTohle vipada na nejaky čislo teploty. Mam diagnostiku tak se ti na to muzu mrknout.
23.25, 4. 6. 2006, odpovědětPrověř snímač otáček motoru na klikové hřídely.
9.00, 9. 6. 2006, odpovědětahoj predam motor nd. 1.9 jtd blok motora . cerpadlo naf. hlavu val. vacku
13.00, 8. 7. 2008, odpovědětmam alfu romeo 156 1.9 jtd přestala mi startovat hodně dlouho točí pak začne pokuckávat a nakonec chytne a tak jí bezproblému zas nastartuju dokud je teplá zkoušel sem vyměnit žhavící svíčky palivovej filtr zpětnej ventil na naftu ptal sem se jednoho automechanika a ten my tvrdí že je to vstřikovací čerpadlo ale tomu se mi nechce věřit protože si myslím že by to bylo znát i na víkonu a zatim sem nic nepoznal děkuji za odpověd
18.27, 22. 1. 2010, odpovědětna milion percent mas roztrhnute tesnenie na vysokotlakovom snimaci na cerpadle.je to za par korun.vyber ho, je na dvoch sroboch zo zadu cerpadla torxovymi srobkami. je to akokeby taka tycka, na konci su dve tesnenia a jedna plastova podloska. podla mna tam bude chyba
22.12, 22. 1. 2010, odpovědětUž přes rok mam AR 156 1,9 JTD. A už přes rok je střídavě 4měsíce v servisu a necelý týden jezdí. Pokaždý mi jí vrátí že jezdí, vážně jo, ale jen ten cca týden. 2x měněný pal.čerpadlo + vstřiky. Posledně byly vydřený, nikdo neví z čeho. Možná se sype podávací čerpadlo ale to se nepotvrdilo. Teď mi jí zas ze servisu vrátili (jen vyměnili pár hadiček). A stejně jako už loni dlouho točí než nastartuje. Čekam už jen na to, že mě zas někde nechá. Investice na hovno tahle Alfa. Jen vyhozený prachy a věčný nervy. Takže tady sháním schopného opraváře, který má s těmito podle mě složitými auty nějakou zkušenost
6.11, 9. 7. 2014, odpovědět