Ahoj všichni, Tak jsem si stáhnul servisní manuál a dle instrukcí jsem udělal vše, jak je popsáno v návodu, ale bohužel mi to nefunguje! Nevíte někdo jak přesně na to? Díky Petr.
17.45, 17. 9. 2006, odpovědětCo ti na tom nefunguje? mě to jede bez problémů.
19.35, 17. 9. 2006, odpovědětTak dík... :-)) Když chci spusti Dte.exe objeví se mi nesmyslný okno, kde nic není a samo se zavře. Takže mám smůlu :-(( Zkusil sem už všechno novou instalaci nové stažení z netu, ale nic platný mi to nebylo..........
20.49, 17. 9. 2006, odpovědětHoj.Ja měl taky problem.Vubec se mi nepovedlo ten servisní manual stáhnou.Vždycky když už jsem měl staženo 85% tak se mi to samo ukoncilo.Nevím proč.Pokoušel jsem se o to i u kámoše a taky nic.Tak vás moc prosim----------mužete mi ho někdo poslat na email. jv33@seznam.cz MOC a MOC děkuji!!!!
20.55, 17. 9. 2006, odpovědětJa myslel zabalenej-to ma 256MG.Aspon ten co ja tady na něj o pár řádků niž odkaz.Já to už opravdu zkoušel a nejde a nejde.Tak asi žádnej mít nebudu.Nebo jestli mi mužete poradit nějakou jinou stranku-kde je ke staženíííí.Jo a Email mam 2000MG. Děkuji!!!
20.04, 18. 9. 2006, odpovědětVšak já taky. Zabalený je to 253 Mb ale asi je limit na maximální velikost jednoho souboru na poslání. Schránku mám taky 2giga a neposlalo to ten mail. Po asi půl hodině uploadu to vyplivlo chybu že mail nemůže poslat.
20.23, 18. 9. 2006, odpovědětSamozrejme ze vam nikto neda taky obrovsky limit na jeden mail, bezne je 2 MB, maximalne este o par viac.. Dajte to niekde na ftp a stahujte cez ftp.
8.24, 19. 9. 2006, odpovědětČau Miloši.A kde jsi prosimtě stahoval ten tvuj manuál?Už mě to fakt štve ---že ho nemam-potřeboval bych se podivat na nějaké věci.Mam Alfičko krátce asi měsic a něco.No jen tak mimochodem-nevíš na co je pod spínačem klima tem mříškovanej otvor?????Děkuji moc!!!!!!!
17.56, 20. 9. 2006, odpovědětDěkuji za reakce.
19.36, 21. 9. 2006, odpovědětJá teď řeším s Squadra Moravia kam to dát pro lepší přístup. Vydržte chvíli a my to vzřešíme. Pokud by jste věděli o někjakém jiném místě na uložení ( FTP stránky) tak se neostýchejte.Není problém to uploadovat, je problém to rozeslat jednotlivě. Jediné místo na upload měl Karel a to jaksi není to ořechové.
0.05, 22. 9. 2006, odpovědětTak to je paráda.Až to zveřejníte mužete to oznámit na tuhle stránku- nebo mi zaslat email?Dík moc.Teď mě žádné místo na uložení nenapadá,ale pokud něco najdu určitě se ozvu.
19.15, 22. 9. 2006, odpovědětChlapi, tak zaim nic novýho s tím manuálem? Začne zima a tak bych se na pár věcí rád podíval....
23.49, 7. 10. 2006, odpovědětZkoušel jsem to všelijak a nakonec dochází k tomu, že v úterý se scházím s jedním z administrátorů Squadry Moravie a dám mu CD s manuálem a on je na jejich stránkách dá ke stažení.
0.29, 8. 10. 2006, odpovědětDíky za info. Pak dej prosím vědět, kde je to k dispozici. Petr.
10.15, 8. 10. 2006, odpovědětahoj mam stejny problem s otevrenim programu dte.exe prosim poradte nebo dejte vedet o tech strankach Squadry Moravie diky moc
21.11, 11. 2. 2007, odpovědětAhoj pánové! Také mám Alfu 156. Sleduji ty Vašse diskuze tady už celkem dlouho. Podělal se mi alternátor, tudíž jsem se snažil tady na tom Vašem fórečku sehnat nějaké info. Jediné co se tu dá sehnat je pěkná kupa sraček. Ten Váš servisní manuál buď nejde stáhnout jako pár lidem, a když už se mi to podařilo stáhnout tak se otevře zaseknuté okno, které je tak no ho.. jako nic jiného na světě. Takže pokud jste takví srdcaři jak se o nás tvrdí, jako že já jsem jako vy a stotožňuju se s Vámi, tak sem dávejte věco ozkoušené, funkční, které nám všem k něčemu budou!!! Jinak Vás mam fakt rád, ale tohle je fakt na nic. To to můžu vzít a strčit to nejakýmu volovi do Fiatu a nechat ho se mi na tom podepsat za celkem hustý prachy. Díky za pochopení, byl bych rád abyste si to řekli a zamysleli se nad tim. Páč nerad bych došel k myšlence, že naše rádoby Alfamafie fakt nefunguje. A že naše zdravení je jen gesto, které nekdo začal jen tak. Dík. Odpovědi a připomínky a cokoliv i třeba radu jak vyndat ten altík( vim že musim sundat sání) posílejte na t.valdman@email.cz
13.16, 9. 8. 2008, odpovědět