CAU CHALANI.CHCEM SA SPYTAT NA RADU.PO NASTARTOVANI AUTA CHVILOCKU IDE TICHO A POTOM SA MI TAK NA DVE SEKUNDY OZVE ZVUK AKO BY MI SKAPAL VARIATOR POTOM JE TO UZ VSETKO POTICHU.MA TO VARIATOR UZ ZASEBOU ALEBO TO MOZE ROBIT CERPADLO NA OLEJ?MAM 1.8 BENZIN.DAKUJEM VAM AK NIEKTO PORADI LUBO
9.11, 22. 10. 2007, odpověděttak ste tu stejto stranky spravili inzertnu stranku tak to tu podla toho aj vyzera ,poradit tu nemoze nikto alebo nevie???? mam vas tu na haku
23.29, 22. 10. 2007, odpovědětobcas to byva cerpadlo rizeni .. nasaje bubliny ... neskube ti rizeni?
8.27, 23. 10. 2007, odpovědětnie neskube mi to.sorry za to predtym ale niekedy mi to tu take pride,samozrejme ze sa tu najdu aj ludia ktori su v pohode,dik za radu dam to na diagnostiku ked sa vratim domov.len som si myslel ze ci to nebude nieco zakerne caka ma domov 1500 kilometrov tak aby mi to nieco neodvalilo.
16.27, 24. 10. 2007, odpovědětZdravím všechny,chtěl jsem se zeptat,jestli někdo vyměnil variátor úspěšně sám a mohl mi poradit jak na to? A jestli sem ještě chodí Gonzales,tak bych se ho zeptal jaké má zkušenosti s tím kitem teď?
10.02, 26. 10. 2007, odpovědět