Zdravim,mam take problem s airbagem,po napichnuti na pocitac mi rekli ,ze je nekde prerusena kostra a tim padem nemuzou zavadu odstranit, ze prej je nekde preruseny kabel(asi).A jeste jeden problem ridici jednotka motoru si nepamatuje ujete kilometry, po kazdem napojeni na pocitac hlasi stav ujetych kilometru "0",ale na tachometru kilometry naskakuji . Kdyby nahodou nekdo vedel jak to odstranit a hlevne KDE byl bych mu moc vdecny. Jo alfu mam 156 1.9 JTD 115koni, rok 2003. Diky moc Mara115
21.17, 19. 9. 2006, odpovědětPrej kostra nemusi bejt kostra. Muze to byt v konektoru. nekolikrat sem to resil mohu pomoci, mam diagnostiku. S tim pocitanim km v řídící jednotce si nedelej hlavu, bud tu funkci nepodporuje jednotka nebo to spatne čte diagnostika. Starsi verze Examineru to pry delala.
15.49, 11. 10. 2006, odpovědětAhoj, promiň že píšu tak pozdě,ale už jsem nedoufal že mi někdo odpovi na muj dotaz.Jsem moc rád že jsi ochoten mi pomoc,jestli teda tvoje nabidka ještě platí.Odkud jsi a kdy budeš mít čas? Já jsem od Litoměřic.Díky moc Mára115
22.08, 26. 10. 2006, odpovědětCau dneska mi zacala svitit kontrolka airbagu,ale sviti furt,predtim se rosvitila jen po startu a hned zhasla.Mam tam taky ty bocni airbagy (myslim-plastove kryty na sedackach). Doufam ze mi na diagnostice pomuzou...aspon trochu.
23.00, 26. 10. 2006, odpovědět