Asi pred týždňom som písal,že vymením sám a stalo sa.Vymenil som presne 7l,čo je plný objem.Mám 2,0JTS,takže na benzíny asi uni návod.Tu je. Naozaj tam nieje vypúšťací ventil,takže odstrániť origo spojku na spodnej hadici a vypustiť.POZOR!Pri studenom motore!Vytecie asi 3l aj s nádržkou.Založiť novú spojku a doliať nádržku.DOPLNA,PO HRDLO!Nachystajte si asi 4l nariedenej zmesi.Keďže system chladenia je 2-okruhový,vymenili ste len okruh za termostatom.Bez motora,bez kúrenia.Zvyšné 4l vymeníte tak,že:vytahnete prepadovú hadičku v miesta napojenie do nádržky-tadiaľ budete vypúšťať.Naštartujete motor,a dolievate a dolievate,až kým nedolejete 4l.POZOR!Musíte to stihnúť kým nezapne termostat!!!A máte vymenenu zmes podobne ako keď meníte brzdovku,tam tiež pretláčate starú novou.Ešte pozn.,malo by byť pustené kúrenie.Ak ste šikovný,máte to do hodiny.Takže veľa sťastia.Ozááááááááj,použil som GLYCOSHELL,Paraflu nikde nameali.Je to OK:
12.04, 22. 10. 2007, odpovědětprepadova je ta najtenisa horna co ide z vrchu do nadobky ?
12.09, 22. 10. 2007, odpovědětNo pekny diky.Jen nemam dilnu kde bych to v klidu udelal musim to delat na ulici a to se mi vazne nechce...A ta moje varianta by nestacila???Jen vypustit nadrzku a dolit do max antifreez???Pak se to prece smicha???
17.51, 19. 11. 2007, odpovědět