ako spojazdnit navigaciu,pyta kod ten asi dostanem v alfe ale co sa tyka map a tak,lebo klasicke mapy na cd tam asi nepojdu,pomoooc.
15.22, 24. 10. 2007, odpovědětkto poradi
19.03, 29. 10. 2007, odpovědětZdravim alfaaaci, potreboval by som poradit uz dlhsiu dobu sa seriem s navigaciou v mojej alfe 166 2005 facelif, kupil som ju z nemecka a neviem sa dostat do navigacie stale mi to pise ze navigation is not avalaible a ja fakt neviem preco... musi tam ist nejake cd alebo co je s tym?a kde mam dat to cd? do cd menica?prosim vas o radu lebo som z toho fakt zufaly... dakujem
19.13, 12. 8. 2009, odpovědětTak fakt nikto nevie?? pls
15.40, 13. 8. 2009, odpovědětahoj no v prvom rade do cd menica ti to bude prd platne skus to dat do tej krabicky co je nad tym ale prv otvor ten kryt a tam je uz otvor na cd mozno ho tam u mas ale nece nacitat mne to robi a tiez neviem preco ale asi bude spinava citacia hlava takze tam skusim este pychnut cistiace cd a uvidim ci sa to zlepsi ....
21.04, 14. 8. 2009, odpovědětDobrý den, vymontoval som mechaniku v kufri a zistil som ze cd menic mam normalne pripojeny s kablamy ale mechaniku na navigaciu nie chyba mi kabel ktory ide do mechaniky. Ked zapnem navigaciu na radiu tak mi pise NAVIGATION IS NOT AVALAIBE. co s tym mam robit.
10.48, 7. 9. 2011, odpovědět