nazdar kamarádi. Tak se mi dnes stali dvě věci. Asi po po dvou měsících se mi opět rozsvítila kontrolka airbagu,což mi zas takl moc nevadí,smázne se to,ale po cca 15 minutách stání jsem šel do svého vozu a už jsem to nenatočil. Nic mi nesvítí,krom kontrolky na airbag,ale motor normálně točí,jen nechytne. nic mi palubka nehlásí. Myslel jsem,že mi nějak klekl imobilizér,ale po opětovném zamčení a odemčení mi to opět nejde. A benzín tam je.... Mám 1,8ts. Budu moc rád za vaše rady.. Snad to vyřeším zítra.
13.31, 25. 10. 2007, odpovědětahoj skoro sousede :-) to je divný...a už si zkoušel odpojit baterku třeba???
21.43, 25. 10. 2007, odpovědětAhoj sousede.přijel jsem k mojí alfičce tak za půl hodiny a normálně chytla. Pak asi 20x vyzkoušeno se 100% účinkem. Chytla pokaždý ať za studena,tak i za tepla.
0.41, 26. 10. 2007, odpovědětdnes mi tu udělalo znova. za patnac minut po stání mi opět nechytla. Všiml jsem si,že mi nezhasne kontrolka vstřiků. když dám klíček tak,aby se mi rozsvítili všechny kontrolky,tak normálně kontrolka na vstřiky po cca 4 sekundách zhasne. Tady se rozsvítí,po 4 sec problikne a zase se rozzáří do červena. Počkám cca hodinku a pak mi normálně alfinka chytne. při probliknutí na přístrojovce mi v oblasti relátek procvakne(Jak je baterka) Na diagnostiku jedu ve čtvrtek,ale nechci tam být za kreténa a něco o tom vědět poraďte mi,prosím....
17.37, 29. 10. 2007, odpovědětměl jsem něco podobnýho...občas zůstala svítit ta kontrolka,jak řikáš ty...pak už to dělalo čím dál častěji..vždycky mi pomohlo když jsem na chvíli odpojil baterku,no a pak jednou na dovolený už nepomohlo nic :-) a bylo to čidlem otáček...tak uvidíš co ti zjistína diagnostice...měj se :-)
18.25, 29. 10. 2007, odpovědětZindíku písni Štěpánovi tan ti poradí myslím že jsem to s ním už řešil.
18.40, 29. 10. 2007, odpovědětno takhle: Štěpán je můj osobní kamarád,takře s ním to všechno konzultuju,ale je ode mne daleko. Takže jestli si nebude vědět můj kamarád s diagnostikou,tak pak přijde odborné prošetření od Štěpána,za kterým si udělám výlet.. A pro Kovárničku. Zkusím odpojit baterku,když se mi to zase podělá.Nejhorší je to,že se mi to stane vždycky když fakticky auto potřebuju. :-(
22.03, 29. 10. 2007, odpovědětVšak si mi posílal tu fotečku máš ještě toho stadiona ne.:-)))))
21.33, 30. 10. 2007, odpovědět