Dnes, pred zimou nechal som vymenit lanka rucnej brzdy a LPS rameno nakolko klepalo uz dost silne a cuduj sa svete po odchode zo servisu zrazu fungoval ukazovatel stavu paliva ( predtým asi rok nefunkcný ) nenapadá niekoho preco? V servise tvrdia, že nic iné neriešili.
21.21, 25. 10. 2007, odpovědětZázrak.
21.29, 25. 10. 2007, odpovědětAle nyní vážně, spíš byl zaseknutý plovák a nějaký šikula do nádrže při výměně lanek klepnul. Náhodou, nechtíc, nebo s tím vozem jen zahoupali. Já koupil jednou 166 2,4JTD a předchozí majitel kupoval naftu vždy jen za 200 Kč. Já nalil plnou a palivoměr nefungoval. Až po pár přejezdech nerovností (D1) se to rozhýbalo.
21.31, 25. 10. 2007, odpovědětAno asi
21.32, 25. 10. 2007, odpovědětno mně zase nešlo osvětlení teploměru a když jsem jel za servisu tak šlo a taky to nedělali...tak se asi zázraky dějí :-)))
21.32, 25. 10. 2007, odpovědětMne odchádzal postupne, robil si ako keby DEMO sam si lahol, potom sa vratil na povodnu pozíciu az raz bol koniec. A teraz ako vravíš, zázrak. Len neviem ako dlho. Tankujem vzdy do plna
21.33, 25. 10. 2007, odpovědětdnes jsem odpojil konektor na budíky(palivomer,teplota,hodiny)pozapojeni mi nefunguje ručička paliva,jen kontrolka ostatní dva budíky jdou!nevíte co to muže byt?ručička se ani nehne předtím bez problemu.....Dík....
19.19, 29. 10. 2007, odpovědětdnes jsem odpojil konektor na budíky(palivomer,teplota,hodiny)pozapojeni mi nefunguje ručička paliva,jen kontrolka ostatní dva budíky jdou!nevíte co to muže byt?ručička se ani nehne předtím bez problemu.....Dík....
16.23, 4. 12. 2013, odpovědětTaké mi přestala ukazovat ručička palivoměru. Oprava byla celkem zdlouhavá. Musel jsem vytáhnout sací koš z nádrže, ke kterému se dostanete když odděláte dekl hned za zadními sedadly v kufru. Bohužel u sportwagonu nevytáhnete sací koš, dokud neodšroubujete výztuhu zadních opěradel. Ze sacího koše pak musíte opatrně vymontovat plovák. Očistíte jemným brusným papírem odporový plíšek a přihnete pohyblivé kontakty, aby k němu více přiléhaly. Od té doby mám klid a palivoměr opět ukazuje.
2.18, 25. 5. 2014, odpovědět