Bohužel mi třetí píst prošel vanou a nic jiného mi nezbyde, než opravit. Takže sháním součástky na opravu. Poraďte kde, popřípadě nabídněte. Zkuste taky poradit, jestli třeba nepoužít kované součástky a v čem jsou lepší popřípadě horší proti standardním. Děkuji. Mobil 775 714 144, mail: skacel.prefa@seznam.cz
23.19, 26. 10. 2007, odpovědětže by se začínaly srát i JTSka?To už vidím alespoň třetí případ opodělanýho JTS.Jakpak se ti to přihodilo???
1.46, 28. 10. 2007, odpovědětJak se to stalo? No pravda je, že jsem ji koupil v Áčkách a motor nešel zrovna vzorně. Nechal jsem udělat rozvody a zlepšilo se to, nicméně nebylo to to pravé ořechové. No a tak jsem si to mazal po dálnici 150 a najednou rána, plno kouře a zhasl motor. Z jakého to bylo důvodu ještě nevím, ještě jsem to nerozebral, až se tak stane, snad to zjistím. Jen se mi podařilo najít na zemi pod autem kus pístu a je tam šprajcnutá ohnutá šála. Typuju, že praskl kroužek a seklo se to všechno. Bůhví co tam můj předchůdce lil za olej a hlavně jak ho hlídal.
22.29, 28. 10. 2007, odpovědět