Zdravim,tak jsem majitelem 2.5 v6 cervene barvy.Nevite jestli nekdo dela primakit saní na tento motor?Popripade jestli instalaci sportovniho sani se naopak vykon nesnizi?Cetl jsem o tom , ze jsou na to alfy dost citlive!
21.08, 27. 10. 2007, odpovědětNa to jsou citlive vsechny motory Lukino... Pokud ti do sání půjde teplo od motoru, tak mas pravdu že půjde výkon ještě naopak spíš dolů, od toho máme na turbomotorech intercoolery aby ten vzduch byl co nejchladnější :-) jen ten zvuk to bude mít hezkej. Pokud vyřežeš do kapoty díru, zalaminuješ, aby šel studenej vzduch přímo do sání tak to potom jo, ale stejně tech max 5hp co ti to přidá, tak moc nepoznáš, když jich tam máš skoro 200... jo holt my si u těch atmosfér s výkonem moc nepomůžem... A kdo říká, že má přímé sání, kapotu v sérii a výkon šel brutááálně nahoru tak to jsou strašné keci, to je jen placebo, pač motor má lepší zvuk tak musí hned lépe jet??? Pi....vina!! Ja si ted taky dělám Alfu, vím to, říkali mi to aj kluci mechanici že pokud nemáš přísun studeného vzduchu k sání, tak to nemám ani zkoušet... Pak jsem byl u známého, co dělá řídící jednotky i klukům na ecce homo (závody do vrchu) a řek taky to samé, to sání je dobré... ale víc ti pomůže to přemapovat (chip) sice u těch atmosférových motorů to nedá jak u turba ale i těch 10 - 15 kW se už pozná... (A jezdí za ním i lidi s 1.2 HTP a poznat to jde i na tomto motoru) A pokud si z Olomoucka - Jeseník tak můžu dohodit kámoše, co to dělá a dost za levno oproti jiným "renomovaným firmám"...
13.13, 10. 8. 2010, odpovědět3 ROKY ČEKAL NA ODPOVĚD:-)))
13.28, 10. 8. 2010, odpovědětčau mike za kolik to ten tvuj kámoš dělá a odkud je? Dělá jen benzín nebo i naftu?
14.10, 10. 8. 2010, odpovědětale dockal se...a vo tom to je...
15.14, 10. 8. 2010, odpovědět