Prosím o radu!! ani pořádně nevím jak to popsat... Na středovém panelu, jak každý jistě ví, je regulátor směru foukání vzduchu, ten mi přestal reagovat a vzduch mi fouká pořád týmž směrem-takže klapky nebo bůh ví co tam je nereagují na změnu:-( buď jsou zaseklé, nebo jsem tam něco zlomil nevím, máte někdo prosím o tom nějaké info jak bych to mohl dát do kupy??? díky
10.59, 28. 10. 2007, odpovědětpovytiahni autoradio o 0,5cm aj mne to robi ked zasunem autoradio na doraz.
11.28, 28. 10. 2007, odpovědětAhoj! měj jsem stejný problém jako ty a máš 3 řešení: jendo je, že ti odešlo to tlačítko, kterým vše ovládáš, druhý je, že ti odešel ten motůrek a třetí je zmiňované rádio, já jsem to měl tím rádiem, ale měl jsem to tak promáčklé, že musela palubka ven a kryt toho topení se usel nahřát a opět vytvarovat. Ted už to mám v pohodě a vše funguje, tak jak má
21.45, 28. 10. 2007, odpovědětVypadla mi taková pružinka, z toho otáčného tlačítka(zezadu), tu jsem nasadil a teď mi fungují tři fázé z té regulace klapek, ty ostatní krajní dvě mi nejdou-jakoby se ten čudlík na nich nechtěl udržet a vždycky se vráti zpět o jedno.... nevím no...
9.12, 3. 11. 2007, odpovědět