Ahojte Alfaci je tady nekdo ze Zlinskeho kraje a rozumi motorum mam problem z moji alfickou 2.0 TS 1999 neco klepe v motoru ale jen jak se to zahreje!!!tak radeji nejezdim!!! prosim o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dik CUORE SPORTIVO
13.42, 30. 10. 2007, odpovědětNemáš náhodou vzadu čiré lampy?? Pokud ti to ještě stále klepe, tak dej vědět, možná ti dokážu pomoct...
9.47, 2. 11. 2007, odpovědětahoj tak to je super protoze jezdim ted favoritem a to je mazec!!!!! skama ses? ja Uherske Hradiste jestli budes met nekdy cas se nani podivat? zaplati benzin a td.... pisni na Majyn@seznam.cz dik moc sem zoufalec!!!!
12.43, 2. 11. 2007, odpovědětčerná 1,9 jtd, nebudeš to mít variátorem? to je nejčastější závada na klepání, jinak prodej náhr. dílů je v hulíně i s malým servisem, ceny některých dílů mají hodně pod cenou autorizované alfy
20.29, 2. 11. 2007, odpovědětJsem taky z Uherského Hradiště a hledám někoho v okolí, kdo rozumí alfám obecně a dokáže pomoci s menšími opravami, výměnou dílů, údržbou... Nejsem zrovna domácí kutil(můj obor jsou finance) a nemám odvahu svěřit svoji alfičku fiaťáckému servisu. Když jsem do jednoho přišel s tím, že mám 2.5 V6 Q-System, tak mi málem nevěřili, že něco takového existuje. Prostě hledám někoho, kdo dokáže odvést práci, která odpovídá odměně za ni :o)
20.26, 29. 1. 2008, odpovědětčaute kluci tak sem narazil na vaše téma do alf dělám už 3 rokem go motorů a další specialitky , komplet seženu vše na alfy romeo až po verzi 3.2 V6 kompletní servis pro alfy když budete chtít stačí jen zavolat reference mám Tomáš Váňa Carload
1.50, 24. 7. 2011, odpovědětPokud potřebujete, můžu dát kontakt na výborné mechaniky z Želechovic u Zlína, dělají všechny auta, vlastní zkušenost - dělali mi GO motoru u AR156 1.8 TS, mám teď naježděno 70tis km po GO a motor super, mezi výměnama oleje nemusím dolévat ani 1dcl oleje. Jsou levní a spolehliví.
10.02, 24. 7. 2011, odpovědětProdám sadu na masáž nohou-sada obsahuje (nádoba,kartáč,jemný kartáč,nožní sůl,ortopedický váleček) Cena: 550 kč,odběr Usti n. Labem,nevhodný dar
12.52, 24. 7. 2011, odpovědět