Mam problem, dal jsem sporotvni filtr na svou 156 1.6 TS. Zvuk pekny ale prislo mi ze to nejede... sundal jsem ho dal jsem zpet original... ale beze zmen. Kdyz prislapnu pedal od plynu do pulky tak zrychluje tak jako ze normal, ale jak prislapnu do plnych zacne se dusit.... cim to je? Podotykam ze jsou hned udelane rozvody vymenene svicky ty dost drahe, vymenene vsechny filtry a Olej. Tak a ted babo rad. Jeste bych mohl zkusit zajet na diagnostiku, ale newim jestli to k necemu bude. Myslim si ze to bude vaha vzduchu. Je to mozne poradte mi nekdo... Tady u nas proste nikdo newi.
17.06, 30. 10. 2007, odpovědětNejspíš váha.....
17.26, 30. 10. 2007, odpovědětDals jen vložku do originálního airboxu, nebo celý přímý kit sání? Začlo se to dusit až po instalaci filtru? Zkusils reset ŘJ?
17.37, 30. 10. 2007, odpovědětdiagnostika nejspis ukaze prd - bych myslel tez vaha zkus odpojit co to udela kdyz se to zlepsi tak je to ona
17.41, 30. 10. 2007, odpovědětVie mi niekto povedať, prečo sa motor stále zahrieva na kritickú teplotu? Vymenený je chladič,ventilátor. Ja mám podozrenie na termostat,resp.vodné čerpadlo. Urobil som chybu,keď som nenechal vymeniť pri výmene rozvodov a kladiek aj čerpadlo?
7.08, 31. 10. 2007, odpovědětNekde ti to podsava
12.01, 31. 10. 2007, odpovědět